Mössan köpte jag på en liten lokal butik på Island för er som frågat och undrar…

När jag vaknade igårmorse blev jag så glad när jag tittade ut genom fönstret och såg att det snöade. Känner mig liksom inte riktigt färdig med den vita snön ännu och eftersom att det inte kommer bli någon skidåkning för min del i år pga operationen så känns det lite extra viktigt för mig på något sätt. 

Satte genast på mig min gosiga mössa och gav mig ut i snövädret för en promenad. Det var jättemysigt och jag pratade i telefon med Olivia hela vägen. Vi pratade om att våga släppa in kärleken i sitt liv och om vänskap och idiotiska fuckboys. Jag och Olivia brukar bestämma en tid vi båda går ut och går, hon i London och jag är hemma i Stockholm och så pratar vi med varandra under hela rundan. Det är världens bästa grej när ens bästis bor i ett helt annat land. 

Jag tror eller jag vet snarare att det är viktigt att involvera ens vänner i sitt vardagliga liv om man bor långt ifrån varandra för att hålla relationen varm. Jag och Olivia hörs nästan varje dag på ett eller annat sätt och det behöver inte vara flera timmars långa samtal utan bara en snap eller ett sms. Det är inte så svårt och det gör så mycket för ens relation.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna