Visst ni att choklad innehåller samma ämne som hjärnan producerar när man är kär? Nä, inte jag heller – förrän Anna berättade det för mig på Snapchat. Vilket fall så började jag tänka på kärlek och hur det känns att vara kär efter att jag läst det här och då slog det mig. Jag minns knappt hur det känns att vara kär (!!!!!!) Faktum är att jag inte ens kan minnas när jag kände några fjärilar i magen sist. Förutom den gången för några veckor sedan. Då någon faktiskt gav mig fjärilar i magen, trots att han inte alls är min typ, samtidigt som han är allt det där jag brukar falla för. 

Det här med kärlek och att jag inte minns hur det känns att vara kär gjorde mig varje fall så deppig. För hur sad är det inte att jag inte minns hur det känns i kroppen när någon man tycker om rör vid en? Den där varma elektriska stöten som bara ilar sig igenom varenda del. Hur töntigt man ler varje gång man får ett sms. Hur snabbt hjärtat kan slå. Och hur lugn och trygg man känner sig när man blir omhållen.

Jag googlade: “Hur det känns att vara kär” och blev alldeles gråtig av de fina och simpla förklaringarna någon ungdomssida hade skrivit för att förklara kärlek på ett enkelt sätt. Det är så mysigt att vara kär. Det är så fint att vara kär. Att tycka om en annan människa så mycket. Och att våga lägga sitt hjärta i någon annans händer. 

Jag önskar er alla äkta och riktig kärlek.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna