Här kommer lite bilder ifrån veckan som varit. I torsdags beställde jag hem supergod sushi ifrån mitt favvoställe Kasai via Uber Eeats och blev överraskad med två mer rätter än vad jag beställde (???) Vet ej om de gjorde fel eller om de kände för att bjuda på lite extra mat? Haha.

Jag har spenderat många kvällar i soffan framför alla dessa serier jag börjat kolla på nu i och med operationen. Gud, när jag tänker efter så är det så sjukt många serier jag följer just nu haha. Bonusfamiljen, Innan vi dör, Homeland, 24 Legacy, Designated Survivor, Good Behavior, Sex and the City och Riverdale. Haha hela 8 st serier och ändå upplever jag att jag har tid över???

P.S. Min fina tröja som representerar mina hoods och står “Östermalm” på kommer ifrån Dashas nystartade företag Stadsdel.nu där man kan beställa hem snygga collegetröjor med namnet på sin stadsdel. Hur rolig grej?

Mamma kom förbi och bjöd mig supergoda och nyttiga (!!!) chokladtryfflar. 

Kika in recept här (klick!)

Var i Västerås och testade kanalisering, det innebär att man ska försöka komma i kontakt med sin andliga guide. Vi la oss på en varsin yogamatta och lyssnade på en podd för att försöka skapa kontakt med våra guider som tydligen alla har och kan få kontakt med. Det gick inget vidare för mig då jag inte ens kunde visualisera mig själv gå på en äng trots att jag verkligen försökte. Mamma däremot lyckades mycket bättre, men hon har ju gjort mycket yoga och mindfullness tidigare. Jag känner att jag också vill börja mer med det, för oj vad avkopplande det är.

Det sjuka är att första gången mamma gjorde det här så kom namnet “Bosse” upp för henne på hennes andliga guide vilket hon tyckte lät jättefel. Bosse, hallå? Men sen när hon googlade lite mer om den här kanaliseringen så stod det på flera sidor att just namnet Bosse kan komma upp om guiden inte vill lämna sitt riktiga namn ännu. En ren tillfällighet? I think not.

Har spenderat mestadels av veckan i den här kepsen också. Älskar den. 

Kommer ifrån Ivy Revel.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna