Hej på er! 

Har haft ännu en lugn helg men igår vågade jag mig ut lite grann vilket var jätteroligt då det var så länge sedan nu. Har haft besök av Linnea hela helgen också så det har varit supermysigt. Kommer ge er en låååång update om hela helgen senare ikväll men så länge får ni dom här bilderna ifrån dagens tidiga middag. Mamma och pappa är här igen men den här gången var det faktiskt jag som ringde över dem. Vi har varit på några lägenhetsvisningar idag och sen så behöver jag hjälp och städa och tvätta och fixa med några bilder imorgon.

Nu ska jag fortsätta skriva ”Min helg i bilder” inlägget och sedan ska jag baka mina nyttiga chokladbollar och njuta lite extra av dem eftersom jag bestämt mig för att köra igång med ett kostschema imorgon. Det ska bli spännande, mina föräldrar har varit och handlat en massa nyttigheter idag åt mig så att jag klarar mig i veckan. 

Gud, de ställer verkligen upp min mamma och min pappa. Ibland är det så lätt att ta det för givet men fasen vad tacksam jag är för det! Oavsett vad så hjälper de alltid till och det är inte alla som har det så. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna