Mötte upp Mollsan idag för att fota två outfits, så här får ni outfit nummer 1. Lite för kall för att ha fortfarande men oj vad jag längtar. Mina lårhöga stövlar ifrån Steve Madden är mina absoluta favoritskor i hela världen. Jag hoppas innerligt att de håller en säsong till åtminstone trots att jag använt dom WAAAAY TO MUCH..

Jeansjackan är ifrån Forever 21 och tröjan ifrån Pull & Bear.

Och så råkar jag också veta att Mollys riktigt snygga byxor är ifrån Zara!

Fotograf? Carinalicious såklart! Gud, hon har hjälpt mig så mycket idag med diverse saker. När hon stod och dammsög mitt vardagsrum medan jag stod och sminkade mig inför en liten samarbets-plåtning så slog det mig att jag verkligen borde bjuda henne på något fint snart som tack för hjälpen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna