Försöker peppa mig själv med citat som: Ny vecka, nya möjligheter! För hade jättemycket ångest igår över hur stor, handikappad och uppsvälld jag känt mig de senaste veckorna. Hade ju precis kommit igång med träningen på riktigt igen där innan operationen och nu måste jag börja om på ruta ett igen… Jag hoppas verkligen att det här kostschemat och enkla träningsprogrammet som jag har fått skräddarsytt för mig och kommer börja med idag, kommer att göra susen för mig. 

Jag vet att det inte är hela världen och jag försöker intala mig att det är okej att vardagen inte är som den brukar eftersom att jag gjort en stor förändring i mitt liv. Men det är bara psykiskt jobbigt att gå runt och känna sig så och som grädde på moset också vara superbegränsad över vilka kläder man kan ha. Testade lite kläder utan bh i lördags och kände inte igen mig själv och min kropp. Det var så mycket som inte alls satt fint längre och det gjorde mig också jätteless.

Ska försöka gå en runda på stan med mamma idag för att hitta en annan sport-bh som sitter finare och ger bättre stöd. Men först, promenad i solen med Lovisa som precis flyttat hit. Superkul! Tror det kommer bli många Djurgårdsrundor för oss framöver.

Så här såg jag ut på promenaden i lördags. Kommer bli en jävla massa promenader framöver, men det är underskattat. Det är faktiskt väldigt enkelt och bra att gå på promenader och extra skoj är det ju nu när det blivit lite varmare och soligare. Vi får se hur länge det håller i sig bara 😉 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna