Bokade in frukost förra veckan med Danijela och Gertrude på nyöppnade Paraden. Det ligger på Valhallavägen precis bakom Fältöversten och ägs utav samma ägare som ett av mina favvoställen Nybrogatan 38

Eftersom att jag bestämde mig för att börja gå på kostschema i helgen så drack jag te och tittade på medan de andra gottade sig. Men de gjorde mig faktiskt inte så mycket. Trodde att det skulle vara betydligt mer frestande än vad det faktiskt var.

Vilket fall så tycker jag det här nyöppnade stället var sååååå mysigt med den sammetsgröna inredningen och mässingsdetaljerna. Kommer garanterat gå tillbaka snart. Det är ungefär samma goda meny som Nybrogatan 38 också, vilket är nice. Så hett tips till er som bor nära Karlaplan och Fältan!

Mmm, det där knäckebrödet till vänster såg så smarrigt ut. Är totalt besatt av fröknäcke och det såg liknande ut. Blir att beställa en sådan nästa gång jag är där. Får ju faktiskt unna mig något gott på helgen. Kanske blir en sådan macka då?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna