– Jag tycker inte om läsk. Har svårt för kolsyra, så dricker helst inte Loka heller. Jag dricker i stort sett alltid vatten när jag är ute och äter. Eller vin och bubbel. Är inte jätte stort fan av drinkar heller, bara moscow mules och bellinis typ.

 – Jag har aldrig rökt en cigarett

 – Jag har en hemsk fobi för råttor, kan inte ens kolla på en bild på en råtta. Tycker att dom är så fruktansvärt äckliga och vidriga. Ryser bara jag tänker på råttor och är mer rädd för att stöta på en råtta än en obehaglig man när jag promenerar hem på kvällarna.

 – Jag vaknar ofta väldigt tidigt på morgonen, trots att jag varit uppe halva natten vilket känns väldigt omänskligt faktiskt. Minns när jag var i New York för två år sedan och vi festade typ varje kväll. Gick och la oss 5 men gick upp 8 för att jag tvingade upp alla då vi inte fick spilla någon tid i New York, staden som aldrig sover…

 – Jag föddes i Ljusdal, en liten köping som ligger uppe i Hälsingland. Men har också bott några år nere i Varberg.

 – Jag klarar INTE av att tillaga kyckling själv. Tycker det är så äckligt och så blir den alltid bara äcklig när jag gör själv. Måste lära mig detta för älskar kyckling vanligtvis.

– Jag tycker att det är både roligare och lättare att flörta med någon som jag måste prata engelska med.

 – Jag kan inte blåsa ballonger och inte vissla heller för den delen. Kan inte heller hjula, stå på händer eller göra bakåtkullerbyttor. Är med andra ord inte så akrobatiskt lagt haha.

– Jag har bara haft ett seriöst förhållande, men varit kär tre gånger.

 – Jag känner väldigt mycket (okej, detta vet ni ju redan) men gråter till allt ifrån film till att någon säger något fint till mig nu för tiden. Senast jag grät var när Molly skickade en inbjudan till ett event hon ska hålla i om två veckor för en grej hon jobbat med i flera månader. Och då kände jag mig så stolt som kompis och kunde inte hålla tårarna tillbaka. 

 – Jag har varit väldigt konflikträdd. Men jobbar på att bli bättre på det. För ibland behöver man faktiskt ta dom där konflikterna. Jag har sväljt en hel del skit genom åren endast för att jag inte orkar tjaffsa och bråka med folk. 

– Jag har ingen typisk ”kill-typ” som många andra. 

 – Jag vräker alltid ur mig ”AJ”, en ren reflex om jag råkar gå in i något typ.

 – Jag kan ofta komma på mig själv med att smaska när jag tuggar tuggummi (och jag HAAAAAAAATAR det), det är otrevligt och äckligt. Vad ska jag göra för att inte göra detta? Anyone?

 – Jag har aldrig haft hål i tänderna och är superduper noga med att borsta dom varje morgon och kväll. Jag kan inte gå och lägga utan att ha borstat tänderna. Får sån ångest. Typ ont i magen ångest ni vet. Brukar även borsta dem onormalt länge.

 – Jag har brutit båda benen.

 – Jag har ett stort behov av att få vara ensam ibland. Bara sitta hemma och vara ensam. Så skönt!

 – Jag fryser nästan jämt!

 – Jag tror alltid gott om människor och kan många gånger uppfattas som naiv just på grund av denna egenskap. Men jag vill bara försöka ge människor en äkta chans. Och  gör mitt yttersta för att inte skapa en bild av hur en människa genom vad andra tycker och tänker om personen i fråga. Jag vill gärna bilda min egna uppfattning om personen. Tycker att det är viktigt att inte döma folk när man inte känner dom och att ge alla en ärlig chans. Det är så mycket som kan bli fel om man inte gör det. Tro mig, det vet jag av egna erfarenheter.

 – När jag var liten och gick på låg- och mellanstadiet så kunde jag inte hoppa höjdhopp för att jag var så rädd för själva hoppet. Men då satte pappa upp en en ställning hemma nere i källaren så jag kunde träna och fick godkänt på gymnastiken.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna