Här med supergulliga Amelie

Det vaknades som sagt middag igår med några av Devote-tjejerna. Vi var på restaurangen Hilma som ligger i Vasastan på ett hostel. Det var jättegod mat och själva restaurangen var väldigt cool, de hade bland annat en tatueringsstudio i restaurangen och inredningen var väldigt annorlunda och ball.

Alla tjejerna beställde alkoholfria drinkar. Vad hände??? Kan ej minnas senast jag var på en middag och alla vid bordet beställde in alkoholfritt. Men det var ju ändå lite roligare för mig eftersom att jag måste hålla mig till vatten. Har dock en dag att ta ut dessa två månader och det kommer bli nästa onsdag när Molly ska ha sitt lanseringsevent för hennes kollektion. Tror ärligt talat att jag är mer taggad än hon på det. Ni har väl inte missat det? In på hennes blogg och läs mer i sådant fall.

Vi delade på en massa smårätter och det är typ mitt favoritsätt att äta middag på. Att dela liksom. Tycker det är så mysigt och älskar att smaka på allt möjligt. Sen är det väldigt bra för beslutsångesten jag lider av också haha.

Lovisa och Maggan

Kul kväll och tack Lisa bakom kameran <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna