Hej och hå mina gullisar!

Var sjuk igår och orkade knappt ta mig ur sängen och trots att det kändes tungt imorse också så var det lite bättre med mig. När Anna och jag sedan pratat lite i telefon och bestämt oss för att ta oss ut på stan så kändes det genast mycket bättre för det var nog precis det jag behövde, lite bästis-mys liksom.

Vi promenerade bort till St:Eriksplan i Vasastan för att äta lunch på ett Café Pascal, som jag hört mycket om men aldrig varit på tidigare. Har varit påväg flera gånger med Dani men sen har vi inte orkat gå bort till Vasastan och gått till typ Nybrogatan 38 istället hehe.

Åt en varsin varmrökt lax sallad som var suverän! Det var riktigt gott att äta något annat än det jag lagat hemma den senaste veckan. Fick dock peta bort brödet och dressingen..

Såhääääär glad var jag över att solen var framme och att få komma ut lite!

Tog en kaffe vs grönt te på Mellqvist där det förövrigt typ bara hängde snygga killar! Vasastan är rätt trevligt ändå 😉 Det var nästan så att jag kände att jag borde överväga att köpa lägenhet där just för att vi såg så mycket snygga män idag.

Avslutade med att kika lite i butiker och köpa med fina, färska blommor hem ifrån Hötorget. Jättemysigt och blev så snyggt hemma i lägenheten. Älskar stora buketter med allt möjligt i.

Och hur mycket älskar vi inte min nya jacka? Det är helt klart min nya favoritjacka, den är så jävla fantastisk att jag inte ens finner ord. Kommer ifrån Hollies!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna