Vaknade upp febrig och med halsont i fredags så bestämde mig för att ligga kvar i sängen i någon timme och plöja ett avsnitt av 24 Legacy innan jag gick upp och gjorde frukost.

Sen tvingade jag ut mig själv i solen för att gå och köpa ingredienser för den magiska hemmakuren ”silver-grogg” som sägs häva förkylningar ex när de börjar smyga sig på och innan de brutit ut.

På väg hem ifrån affären…

Silvergroggen innehåller: 0,5 dl kolloidalt silver, 0,5 dl rödvin och citronsaft ifrån en halv citron. Ta en klunk och gurgla runt i munnen i ca 30 sek, svälj och gör om efter 10 minuter och fortsätt sedan så var 10e minut tills glaset är slut.

Resten av dagen låg jag bara i soffan och tittade på serier. Mådde inte alls bra.. Funderar på om jag lättare blir sjuk nu efter operationen då det mesta av min energi går åt till att laga brösten. För trots att det här är är en vanlig förkylning så känns den så mycket värre.

Har ni sett senaste Keeping Up With the Kardashians förresten? Igår kom avsnittet om när Kim blev rånad i Paris ut. Ska se det ikväll!

Sen blev det lördag och då kände jag mig faktiskt lite bättre men såg fortfarande lik-blek ut så sminkade på mig och tog ytterligare en silvergrogg för att starta dagen.

Sen mötte jag upp den här pinglan och blev genast på mycket bättre humör. 

Vi drack kaffe, promenerade runt på stan i flera timmar och pratade om sommaren och hur mycket vi längtar efter den nu och så planerade vi en massa galenskaper. En dag kanske jag berättar för er.

Ja, ni har ju redan fått en rätt detaljerad historia om hur min och Annas lördagseftermiddag såg ut så vi hoppar direkt till kvällen då mamma och pappa kom över precis som varje helg haha. Nej då, det är jätteskönt att ha dem här så att de kan hjälpa mig med diverse saker jag har lite svårt för själv just nu.

Mamma hjälpte mig att styra om lite bland blommorna här hemma och sedan lagade vi mat…

Resten av kvällen såg ungefär ut så här. 

Tv, vin och tända ljus!

I söndags vaknade jag tidigt, så åt en tidig frukost för mig själv medan solen lyste in från fönstret.

Sen blev jag liggandes i soffan medan mamma och pappa sprang på några lägenhetsvisningar som jag verkligen inte orkade följa med på. Orkade ta mig upp och göra lite lunch åtminstone. 

Och sen blev jag faktiskt mycket piggare så då mötte jag upp Anna på en kaffe på Broms som ligger alldeles vid mig. Tackar gudarna för att solbrillor existerar, vad hade man gjort utan dem dagar som dessa?

Hur kan man inte bli på bra humör när man får hänga lite med den här super-pinglan?

Drack te och pratade om Tinder och vem man hade bjudit med som dejt om man hade blivit bjuden på bröllop i dagsläget. Intressanta diskussioner, jag vet!

Resten av söndagskvällen har ni ju redan koll på. Låg i soffan och vilade upp mig, med tända ljus, serier och lugn musik.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna