Är fortfarande rätt sängliggandes men mår betydligt bättre än i början av veckan. Så eftersom att jag inte haft något vettigare för mig så har jag tittat lite på Paradise Hotel. Och efter att ha sett de senaste två avsnitten bestämde jag mig genast för att bojkotta för fy vilket osmakligt beteende det varit på de senaste avsnitten i årets Paradise. Både utfrysning och mobbning främst hos tjejerna. Vart är girl powern?

Tjejer som hatar tjejer är det absolut värsta jag vet och tyvärr så känns det ju som att det är denna typen av hat som är den vanligaste idag. Har sett så mycket elaka, missunnsamma kommentarer på Instagram-bilder ifrån stora kvinnliga profilers Instagram-konton på senaste att jag blir illamående. FÖR ALLA DESSA KOMMENTARER KOMMER OCKSÅ IFRÅN ANDRA TJEJER.

Varför ska vi tjejer vara så missunnsamma mot varandra? “Hur hade hon råd att köpa den där väskan?” “Hur svårt kan det vara att vara make up artist?” “Lovar att det var hennes rika kille som köpte det där Hermes armbandet till henne” “Snacka om att hon har glidit på en räkmacka”. Varför kan vi inte glädjas och inspireras av varandras framgångar? Stötta och hjälpa varandras motgångar. Pusha och peppa varandra till att ta mer plats och att våga göra det vi är rädda för.

Beröm och ge komplimanger. “Fan vilken snygg väska” “Vilken frisör går du till, du är alltid så fin i håret” “Jag är så imponerad av dig och hur du lyckas vara så effektiv både på arbetet och i hemmet, hur gör du?”

Sluta döm andraEveryone is fighting a battle you know nothing about. Hon kanske ser ut att ha det mest perfektaste livet på Instagram och just den dagen du träffade henne och bestämde dig för att hon var en hjärtlös bitch, så hade hon precis fått reda på att hennes kille varit otrogen mot henne.

Som avslutande grej vill jag bara fråga er: Har ni någonsin sett eller hört nedlåtande och missunnsamma kommentarer till en man som exempelvis köpt en dyr klocka eller lagt upp före och efter bilder på ett träningsresultat? Nej. Det är tamefan alltid vi tjejer som trycker ner andra tjejer. Kan vi bara sluta med det?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna