Sprang ner till Stureplan för ett roligt möte som handlar om den här hemliga grejen jag jobbar med och som jag pratat om så länge nu. Vi planerade hur vi ska lägga upp de kommande månaderna och kom på några riktigt roliga idéer som jag hoppas vi kommer kunna genomföra. Tror inte ni fattar hur mycket jag längtar efter att det här ska bli färdigt nu när jag jobbat med det så länge.

Vilket fall så var det ju så jäkla härligt väder idag så efter mötet ringde jag ner Anna för en lunch i solen. Vi satte oss på Vau De Ville och avnjöt en god tonfisksallad och babblade på om allt kul som komma skall. April och Maj kommer bli två fantastiskt roliga månader för mig! 

Efter lunchen sprang jag hem och packade det sista inför Berlin och i skrivande stund är jag påväg ut till Arlanda. Pappa följer också med på min och mammas lilla weekend men han fick betala sin flygbiljett själv 😉 Germany here we come, woop woop!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna