I inlägget förekommer reklam för Airtours

Är på den här lilla get a way weekend-resan till Berlin med Airtours, så när vi kom fram till hotellet sent i torsdags hade hotellet vi bor på (Kempinski Berlin) fixat med ett fint fruktfat, uppgraderat oss till ett finare rum och gett oss några gåvor.

När vi vaknade dagen efter så var det bara att slänga på sig promenadskorna och en enkel outfit och ge sig ut för att utforska Berlin. Jag har varit här en gång tidigare men bara över den dag så jag var beyond excited att få se vad Berlin har att erbjuda då jag har hört så mycket bra om det här stället på senaste.

Stannade för lunch på ett rawfood ställe som hette Rawtastic. Det är ett litet ställe som bara serverar rawfood och det var jättegott (speciellt efterrätts kakan) men har man inte vägarna förbi så är det inte värt att åka dit endast för att äta där. Det var rätt dålig service och inte så trevlig atmosfär så jag tror det finns bättre rawfood ställen helt klart.

Mätta och belåtna bestämde vi oss för att se lite historia och gå och titta på Berlin muren. Det var väldigt intressant och häftigt att se delar av den. 2 världskriget var typ det enda på historia lektionerna i skolan som intresserade mig, men har ju dessvärre glömt det mesta så idag fick jag förnya minnet lite.

Jag framför Berlin muren…

Efter ytterligare lång promenad så slog vi oss ner på en uteservering för att lapa lite sol. Men det hela slutade med att vi alla tre somnade haha… Satt till och med i t-shirt, så varmt och skönt var det i lä, i solen.

Sen promenerade vi ännu mer, innan det var dags att styra kosan hemåt. Vi gick hela 20 000 steg idag… Varför jag vet detta? Pappa har någon slags stegräknare till klocka och hans mål är att gå 30 000 steg varje dag i 3 dagar. Hans första dag är avklarad för han och mamma var ju självklart ute och sprang imorse också (vilket de alltid gör).

Godnatt! Vi ses imorgon!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna