Vår andra dag i Berlin började med lunch på Spreegold. Vilket är ett hett tips för brunch och lunch! Jag beställde in paleo pannkakor med varm banan och choklad. Om det var gott? Hell yes!

Sen promenerade vi runt lite i området…

Typ så här såg det ut!

Vi har verkligen haft tur med vädret. Det har varit så sjukt härligt med sol och allt. Gillar Berlin mer och mer, ju mer jag får utforska det. Helt ärligt talat så tyckte jag inte om det speciellt mycket alls igår men idag har vi tur nog fått se en annan sida av staden som jag gillade betydligt mer. Där vi gick omkring idag kändes liksom mer trendigt och nice än vart vi var igår.

Tv-tornet! 

Ska tydligen vara fantastiskt att äta middag där uppe.

Bästa sättet att ta sig runt i Berlin är via deras tåg eller tunnelbana. Vi har åkt både och och jag gillar tågen bäst, då får man se mer av staden genom att ta tågen. Det är långa avstånd mellan allt här så att åka kollektivt är att föredra, både billigare, snabbare och smidigare.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna