I följande inlägg förekommer reklam för Airtours

Sista dagen i Berlin så promenerade vi mest omkring ännu mer för att utforska staden lite ytterligare och söndagen i ära bjöd på helt fantastiskt väder. Kunde inte ens ha jackan på mig utan gick bara runt i tröja och jeans. Det var såååå härligt! Körsbärsträden började sakta men säkert börja blomma ut också.

Det är väldigt mysigt nere vid floden Spree!

Här hade vi blivit tipsade om att Berlins bästa burgare fanns men tråkigt nog blev vi superbesvikna…. Burgarna du kan få på In-N-Out eller MAX hamburgare är tre gånger godare än det här… Så gå inte hit. Stället hette The Bird och låg precis vid Mauerpark som förövrigt inte heller var något vidare haha.

Favoritområdena i Berlin blev helt klart Alexanderplatz och Hackescher Markt.

Black and white

Tack Airtours för tre härliga dagar i Berlin

It’s always fun exploring new cities!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna