Då jag fick så otroligt många frågor på frågestunden är jag tvungen att dela upp den i flera stycken delar. I den här första delen berättar jag om när jag var med dom otrohet, ni får länkar till mina absolut första videobloggar som jag gjorde för flera, flera år sedan. Jag berättar om vilka egenskaper jag tycker är viktiga hos vänner, dyraste resan jag gjort osv. Läs!

BLOGG/ KARRIÄR

Hur mycket tjänar du på ett ungefär? Är det varierande varje månad?

Svar: Den här frågan har dykt upp flera gånger i frågestunden men jag hoppas att ni kan respektera att jag inte vill dela med mig av vad jag tjänar. Tycker det är irrelevant och att inte någon har med det att göra. Jag förstår att ni är nyfikna men jag tror också att ni förstår mig. Och ja, det kan variera jättemycket ifrån månad till månad beroende på hur många och hur stora samarbeten och kampanjer jag har.

Du har mycket samarbeten och så, undersöker du innan eller tänker du på vilken policy företagen har mot sina anställda, om företaget arbetar miljövänligt osv innan du tackar ja till samarbeten eller är det endast vad du får ut på det som du resonerar kring? 

Svar: Självklart så vill jag att företaget jag jobbar med ska kännas genuint och bra och att våra varumärken ska passa bra ihop. Men sen kan jag inte påstå att jag är superinsatt i om företaget arbetar miljövänligt eller ej och vilken policy de har gentemot deras anställda. Tyvärr.. Det kanske man får bli bättre på. För mig handlar det verkligen inte endast om vad jag får i ersättning utan jag tycker det är minst lika viktigt att jag känner att jag gillar produkterna och att jag kan stå för att promota dem.

Vilka bloggar läser du?

Svar: Just nu finns det ärligt talat bara fyra bloggar jag läser, det är Dashas, Annas, Danijelas och Mollys. Sen finns det några jag klickar in på då och då som typ Michaelas och Biancas. Har helt tappat blogg-läsandet här i en period, men det är få människor jag finner intresse i att följa just nu.

Vad har du just nu för karriärsmässiga mål? Både kort- och långsiktiga?

Svar: Sedan jag tog studenten har jag egentligen bara kört på med bloggen utan något direkt mål eller plan och jag skulle välja säga att det fortfarande är lite så. Jag lever liksom bara på, njuter av tillvaron och har det jäkligt bra precis som jag har det. Självklart vill jag fokusera och jobba mer på hur jag kan utveckla min business och mig själv och det jag gör men jag har fart och flängt så mycket de senaste åren att jag helt enkelt inte kunnat lägga fokus på det. Än idag har jag svårt att sätta något konkret mål vart jag vill och vad jag vill, speciellt just nu när jag känner att jag inte har hittat min stadiga punkt än, vart jag vill utgå ifrån. Men just nu fokuserar jag på ett stort hemligt projekt som ni kommer få veta mer om snart och till dess så får det helt enkelt vara så. Jag tänkte på det här senast igår och ibland så måste man försöka vara nöjd med vad man har i dagsläget också, vilket jag verkligen är.  Hade jag haft den inkomsten och den friheten jag har idag resten av livet, hade det inte blivit mer än så här så hade det faktiskt känts helt okej. Självklart vill jag ha mer, och självklart vill jag ha bättre, men samtidigt blir det så ohälsosamt att hela tiden sträva efter mer och bättre.

PERSONLIGT/ KÄRLEK/ RELATIONER

Undrar lite om din familj, vad jobbar dina föräldrar med? Det verkar som att din mamma ofta kan hänga med dig så mycket på dagtid. Vad gör din syster i marbella?

Svar: Min mamma driver eget, hon säljer hälsoprodukter. Både nyttig choklad som man faktiskt SKA äta TRE bitar om dagen av. Bästa grejen att få äta choklad tre gånger om dagen;) Samt ett vatten och en gel som reparerar cellerna och får dem att kommunicera bättre med varandra. Jätteintressanta grejer båda två! Min pappa är distriktschef på Holmen Skog och min syster drog till Marbella efter studenten för att göra något nytt. Hon jobbar just nu som barnflicka hos en svensk familj och ibland tar hon också hand om två stycken hundar för en annan familj.

Hur tänker du om äkta kärlek? Hur tänker du om den rätta? Om han helt plötsligt stod där en dag, hade du valt att gå in i ett förhållande eller stött bort han? Är det något längtar efter eller finns det inget utrymme för något sådant i ditt liv nu?

Svar: Äkta kärlek. Jag hoppas att den finns och jag tror att den finns och jag kommer inte nöja mig förrän jag hittar det. Jag tror att det finns fler personer som kan vara rätt för dig men när du väl hittar en av dem så måste du bestämma dig för att det är honom/henne du vill leva resten av ditt liv med. Ja, jag längtar efter kärlek och även om det kanske känns som att jag inte har utrymme för det just nu så tror jag att man skaffar sig utrymme om man behöver. Jag tror inte på att det finns för lite tid egentligen, utan att man får se till att skaffa sig tid.

Vad gör du för att ha en bra självkänsla? Typ, vad gör du när du känner dig ensam, otillräcklig osv?

Svar: För mig har det vuxit fram med åren det där med självkänslan och självförtroendet. När jag känner mig ensam och otillräcklig brukar jag ringa och prata mina kompisar, det brukar alltid hjälpa. Men har jag ingen att ringa så brukar jag sätta på en bra feelgood-serie eller titta tillbaka på härliga bilder och försöka minnas hur livet kändes där och då i dom lyckliga stunderna.

Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig?

Svar: Har två romantiska grejer som jag minns extra mycket. Nummer 1 är när min dåvarande pojkvän hyrde en egen glas-hytt till oss i London Eye. Nummer 2 är när en kille jag var kär i tog med mig på världens mysigaste dejt. Han visade mig en undangömd strand som vi surfade vid och sen promenerade vi hand i hand i en grotta och så spelade han gitarr för mig och köpte med picknik ifrån Subways. Dör över den här dejten. Den innehöll liksom massa saker jag älskar, havet, picknik och musik.

Jag är nyfiken på hur du resonerar kring organdonation! Har du anmält dig, har du någon i din närhet som varit i behov av en transplantation osv?

Svar: Oj, vilken annorlunda fråga. Jag skulle absolut kunna tänka mig att donera mina organ om det skulle gå. Har ju sett mycket om det här med organdonationer på Grey’s Anatomy senaste veckan hehe 😉 Ingen i min närhet har varit i behov utav en transplantation vad jag vet.

En sommar-fest hos en killkompis som alltid anordnade hemmafester. Minns det här som en av de roligaste kvällarna under gymnasietiden. Vi hade så kul, ”The Blondie Crew” som vi kallade oss haha!

 

Jag undrar hur du var du var i tonåren? Krökade/rökte du? Gick du på många fester osv?

Svar: Jag hade pojkvän majoriteten av tiden i gymnasiet så nej jag krökade inte alls lika mycket som många av mina kompisar. Mycket hemmafester, men känns typ som att jag skulle kunna räkna upp alla, för såååå överdrivet många var det inte. Kanske drack alkohol 3 gånger i månaden.

Vad är din syn på otrohet? Skulle du lämna direkt om din partner var otrogen?

Svar: Jag har alltid trott att den otrogna partnern omöjligt kan känna äkta och stark kärlek till den andre, tills jag typ var otrogen själv och insåg att det är BULLSHIT. För min del så handlade det om att jag kände att jag saknade bekräftelse ifrån min partner. Jag var inte osäker på mina känslor, jag var osäker på mig själv. Och den ångern jag kände där och då går inte att beskriva. Nu var ju det här flera år sedan men det är fortfarande det absolut värsta jag varit med om. Kan fortfarande komma ihåg klumpen i magen och hur mycket jag önskade att jag kunde vrida tillbaka tiden. För jag älskade honom på riktigt och det förstod jag ju VERKLIGEN efter mitt misstag. Men man är inte mer än människa.

Vad söker du för typ av killar? Hur ser din drömkille ut? Personlighet?

Svar: Det sexigaste jag vet är killar som är drivna och har en passion för något. Det spelar ingen roll om du är snickare, revisor eller DJ. Allt du säger eller gör blir intressant om du brinner för det. Är ni med? Sen har jag ärligt talat inga preferenser på utseende, en finare personlighet är så mycket viktigare. Jag dras till killar med pondus men det är en hårfin gräns det där med pondusen och när den tar över fööööör mycket. Sen tycker jag att det är otroligt viktigt att man är omtänksam och förstående och att man skrattar tillsammans, ofta och mycket.

I ett gammalt podd-avsnitt med Dasha så berättade du att Ellinor sagt något om att ni inte var er själva när ni hade Måndagspepp utan spelade två olika ”karaktärer” (något i den stilen iallafall). Tänkte bara kolla om det var därför ni slutade hänga eller har ni bara glidit ifrån varandra?

Svar: Det här känns så väldigt uttjatat nu tycker jag, men nej vi är inte ovänner eller tycker illa om varandra. Vi har bara glidit ifrån varandra och inget mer med det. Ibland blir det så. Vi hördes faktiskt häromdagen men inte mer än så.

Vilka egenskaper tycker du att en bra vän ska ha? Och vad tycker du att du har för egenskaper som gör dig till en bra vän?

Svar: Jag värdesätter förstående och förlåtande vänner. Inte att man ska ha en konversation och ens kompis bara ser their way or the high way utan att man faktiskt kan mötas på mitten och förstå vart båda parterna kommer ifrån. Jag vill känna mig respekterad av mina vänner och att jag respekterar dem och tycker att det är viktigt att man känner att man kan prata om allt med sin kompis, säga vad man tycker, känner osv. Jag tycker själv att jag är väldigt förstående, förlåtande och giving. Delar gärna med mig. Sen är jag också väldigt icke dömande, vilket jag tror många av mina vänner tycker är väldigt härligt med mig.

 

Hur länge har du och Dani känt varandra?

Svar: Jag har jobbat med Danis pojkvän i flera, flera år men jag och Danijela träffades för första gången på Summerburst 2015, så alltså för två år sedan.

Har du alltid varit jätte säker framför kameran eller har du ”lärt” dig vara det med åren? Du ser verkligen jätte säker ut och verkar ha en stark och fin personlighet.

Svar: Säger bara övning ger färdighet. Kolla på mina alla första videobloggar så förstår du nog vad jag menar haha. Här hittar ni dem och OMG säger jag bara…….

RESOR

Vilken är den bästa resan du har varit på?

Svar: Som ni redan vet så älskar jag New York, L.A och Paris. Men ärligt talat så tycker jag att Island som jag besökt i vintras var helt fantastiskt och skulle nästan ändå vilja säga att den resan är en av de bästa resorna jag varit på. Det var så fruktansvärt vackert där och allt med den resan var bara WOW.

Jag tänkte passa på att fråga ifall du någonsin varit i Finland? Om inte, så tror du att du någon gång kommer göra det?

Svar: Jag har faktiskt aldrig varit i Finland men skulle tycka det var jätteroligt att åka dit någon gång. Har knappt varit i Norge heller så skulle vilka åka dit också.

Vilken är den dyraste resan du har varit på?

Svar: Oj, bra fråga. Jag vet inte riktigt. De 5 veckorna jag spenderade i USA, Mexico och Jamaica hösten 2015 blev ju en rätt dyr resa fast ändå inte om man jämför med vad vi fick ut utav den. Då spenderade jag ju mer pengar i Portofino, Marbella och Ibiza i somras. Jättesvårt att säga, jag vet faktiskt inte.

Vilket är ditt drömresemål?

Svar: Har inte riktigt något drömresemål just nu. När jag gick i skolan var ju mitt drömresmål Hawaii och jag minns så väl när mina föräldrar åkte dit utan mig och min syster hur ledsen jag var på dem för att jag så gärna ville åka dit. Sen fick jag ju en resa dit i studentpresent av dem och inom loppet av ett år besökte jag Hawaii 3 gånger haha. Jag är riktig sugen på Sydafrika, Zanzibar, Maldiverna, Bora Bora och Nya Zeeland dock.

Bild ifrån när jag bodde på Splendid Etoile sist. Har bott där 2 gånger…

 

Vilka hotell har du bott på i Paris? Vilket område ska man bo i när man besöker Paris?

Svar: Har bott på Westin – Ett stenkast ifrån Hotel Costes och shoppingggatan Rue Saint-Honoré, Splendid Etoile – Det mysiga lilla boutique hotellet med utsikt över Triumph bågen och nu senast bodde vi på Hotel Le Marais vilket var mer utav en budget-variant. Och får jag välja så bor jag gärna nära Triumph-bågen. Gillar det området och att man enkelt kan promenera till Eiffeltornet, Avenue Montaigne (den lyxiga shoppinggatan) osv. Ligger även många restauranger och klubbar i det området och sen är det fruktansvärt vackra byggnader vart du än går, så det är mitt bästa tips. Bo nära Triumph bågen!

Hur lång tid tog processen med att söka visum till Australien? Funderar själv på att bo där i ca 6 mån. När man söker jobb som svensk i Australien, går arbetsgivarna mycket på hur ens personlighet är eller är engelskan det viktigaste?

Svar: När ni har specifika frågor om sådana här saker som jag redan bloggat mycket om så skulle jag vilja tipsa er om att googla. Det blir liksom smidigast för alla. Googlar du ”Hannalicious Australien” så kommer massor inlägg om mitt halvår där. Se här och här!

Är du aldrig rädd för vägglöss/bedbugs när du reser och bor på hotell så mycket? Vägglöss kan ju finnas på vilka fina hotell som helst! 

Svar: Jag har ärligt talat aldrig ens tänkt på detta förutom den gången jag och Molly hamnade på något riktigt skabbigt hotell i Miami och jag vaknade upp av att en fkn kackerlacka sprang på min arm. VÄRSTA JAG VARIT MED OM! Då var vi rädda för vägglöss…

SMINK/ KLÄDER

Vilken är din favorit designväska av dom du har?

Svar: Min klassiska Chanel utan tvekan!

Vilka plagg tycker du att alla borde ha i garderoben? Så man aldrig kan misslyckas med en outfit?

Svar: Vinter/höst tycker jag man kommer långt på ett par skinnbyxor, en pälsjacka, ankelboots, en snygg basic t-shirt och en stickad tröja i grått. För sommaren/våren tycker jag ett matchande kostym set, slitna jeans, jumpsuits och enklare klänningar som man bara kan slänga en skinnjacka och ett par klackar till.

Vilken väska är ditt nästa köp?

Svar: Eftersom att jag bara har klassiska modeller i dagsläget så är jag sugen på en galen väska nästa gång. I någon galnare färg, eller modell som är lite utstickande och annorlunda och ball. Vilken vet jag inte riktigt ännu

Vart kommer dina stora svarta glasögon ifrån som du haft på dig mycket den senaste tiden? Är besatt av dem.

Svar: Jag undrar verkligen hur många gånger jag svarat på den här frågan. De liknar Celine Audrey brillorna men de är ifrån den spanska kedjan Stradivarius. Köpte dem i Barcelona i somras och jag är minst lika besatt av dem som er.

Vart är dina utsvängda byxor ifrån i inlägget ”En lugn helg med både sjukdom och bästis-mys”?

Svar: Nelly!

Skulle du kunna visa vad du använder för smink, du är alltid så snyggt sminkad!

Svar: Här har ni en video där jag visar hur jag sminkar mig. Den blev lite misslyckad men där ser ni på ett ungefär hur jag gör, jag är inte så bra på smink hehe…

TRÄNING/ HÄLSA

Du har såååån fin och tränad kropp. Vad tränar du? Hur lång är du? Och hur mycket väger du?

Svar: Tack! Just nu tränar jag inte alls, men brukar promenera och springa mycket och sen älskar jag att gå på klasser så som Megaformer, Urban Ride, Body Pump osv. Jag är 162cm lång och väger ca 59kg tror jag.

Vad får du äta/inte äta i dieten du kör nu?

Svar: Vitt bröd och pasta & givetvis godis, bakverk och alkohol måste jag undvika. Men får äta det någon gång ibland, t.ex. på helgen men då gäller det att ej gå banans! Jag har väldigt lätt för att undvika alla dessa saker dock så det är inga problem för mig alls!

ÖVRIGT

Varför känns det som att bloggare (och du) aldrig blir särskilt bakis? Ni dricker långt in på natten, stänger hells OCH kör efterfest men dagen efter möter vännerna ”för en tidig och härlig brunch”. Går inte ihop för mig, eller är det bara jag som bli onormalt bakis..

Svar: Haha vilken rolig fråga. Jag blir typ aldrig bakis men brukar inte heller dricka efter klockan 01 trots att jag oftast är på Hells och mycket sällan till och med kör efterfest efter det (men då somnar jag ju typ direkt haha…). Upplever dock att om jag bara ligger kvar i sängen hela dagen efter en utekväll så känner jag mig mycket mer bakis och dålig än om jag tvingar upp mig själv på tjej-brunch eller promenader. En riktigt mysig tjej-brunch efter en utekväll slår väl allt. Man är ju alltid så skrattig och rolig då tycker jag. Så brukar försöka göra det för att jag inte ska få bakisångest.

Använder du dig av attraktionslagen nu?

Svar: Jag har aldrig använt mig av attraktionslagen på ett djupare och seriösare sätt. Men jag försöker hela tiden tänka positivt och vara positiv då jag tror att det ger mig positivitet. Så på sätt och vis använder jag den hela tiden fast mer omedvetet.

Visst var det så att du inte kan bo kvar i din lägenhet så länge till, vart tar du vägen sen? Jag tänkte om du inte hunnit hitta en ny lägenhet? 

Svar: Jag måste flytta ut i maj och hittar jag inget innan dess får jag väl hyra något annat i någon månad eller två eller i värsta scenario, flytta hem helt enkelt…. Haha, vill verkligen inte det!!!

Tänker du mycket på framtiden eller lever du i nuet? Hur ser den perfekta framtiden ut för dig?

Svar: Jag tror på mottot ”Oroa dig inte för framtiden för det som inte har hänt ännu kan du ändå inte göra något åt”. Jag försöker leva mycket i nuet, tycker det är mycket härligare och tror att man kan lära sig att uppskatta livet på ett helt annat sätt genom att vara här och nu och inte hela tiden tänka, sen, sen, sen. Kan bli väldigt stressad på människor som hela tiden måste planera in saker och dagar, men ibland är ju det faktiskt också rätt skönt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna