Sent i torsdags på tåget ifrån flygplatsen in till Berlin.. Var så trött!

Frukostview på fredagsmorgonen. Drack te i solen!

Tittade på lite väskor i det stora lyxiga varuhuset Ka De We. Det är som NK fast bättre och större. Är ute efter en somrig väska som är lite annorlunda och gärna i tweed men ingen av dessa föll mig i smaken.

Sen blev det lördag och då började vi dagen med pannkakor och smoothies på bästa brunchstället Spreegold. Verkligen ett bra Berlin-tips! Inte speciellt mysig restaurang däremot, men maten var super.

Sen promenerade vi runt i solen..

Och stannade för de berömda bullarna på Zeit für Brot..

Bästa sättet att utforska en stad är väl ändå att bara gå, gå och gå. 

Tänkte avsluta lördagen med middag på Monkey Bar men eftersom att det var en timmes kö så tog vi istället och köpte oss en varsin sallad på kedjan Dean & David. De var supergoda! 

Söndag och ännu en heldags promenerande i solen och insåg även nu att jag inte tog en enda bild ifrån i söndags. Det här och den här under är de enda. Shame on me.

Som summan av kardemumman så gillade jag Berlin, jag älskade det inte men det var trevligt. Det verkar som att det finns en hel del coola restauranger och som att utelivet ska vara riktigt roligt så kanske roligare att åka hit med ett gäng vänner än mamma och pappa. Men som jag alltid brukar säga så är det alltid roligt att besöka nya städer, det tackar jag aldrig nej till.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna