Var inbjuden på en middag med Lumene som Dasha höll i igår tillsammans med Polhem PR. De har lanserat helt nytt smink och fick med oss allt hem så det ska bli jätteroligt att testa faktiskt.

Hade mysigaste bordsdamerna men var inte på superbra humör igår. Kände mig så stressad över både det ena och det andra, men ibland får man ha sådana dagar också faktiskt.

Middagen var på Miss Claras Terass. Har ni varit där någon gång? 

Det är sjukt trevligt, har varit på event där tidigare.

Okej, nu var ju det här säääämsta bilden. Men om ni kikar noga så hade jag en väldigt urringad skjorta igår. Kan ju välja att ej ha sportbh vid speciella tillfällen så valde att ej ha det igår eftersom att jag ville piffa mig lite extra så satte på mig en liten spetsbh istället och jag kände mig såååå fin. Den känslan!

Under middagen fick alla också möjligheten att testa allt det nya sminket.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna