Somnade hur tidigt som helst igår efter Lumene middagen som jag var på vilket resulterade i att jag också vaknade tidigt imorse. Har däremot sovit väldigt oroligt och drömt en mardröm om att jag köpte en lägenhet utan tak, där jag behövde dela toalett med ett dagis och det fanns en fontän i anslutning till ett vattenfall precis utanför på terassen som var påväg att svämma över. Allt detta visste jag inte heller om förrän papperna var påskrivna och det var för sent. Usch, försökte också i drömmen att nypa mig själv i armen och intala mig att jag snart skulle vakna och att det inte var på riktigt men det kändes så verkligt att jag till och med när jag vaknade blev lite orolig haha.

Idag så har jag bara tänkt jobba hemifrån och sedan klockan 18 så ska jag på Mollys lanseringsevent för hennes kollektion för Bubbleroom. Det ska bli så jäkla roligt, ser så mycket fram emot det. Hennes kollektion släpps klockan 12 idag btw, sååååå be ready!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna