Blev inbjuden till en supermysig och intim brunch med Glossy Box idag i Mosebacke Matstudio på söder, vid slussen. De hade gjort i ordning så fint, fick vääääärldens vår-feeling!

Mosebacke Matstudio är vanligtvis ett ställe där man kan gå på matlagningskurser osv. Sjukt mysig och rolig grej att göra med en kille man dejtar exempelvis. Jag skulle verkligen behöva några lektioner…

Sedan fick vi lära oss att sätta ihop våra egna blombuketter…

Jag har inte alls några gröna fingrar, men det här blev ju inte helt tokigt faktiskt. För att ni ska förstå nivån på mitt växt-kunnande så behöver jag ju inte säga mer än att jag till och med hade död på min fantastiska kaktus jag hade….

Sen var det i varje fall dags för brunch…

Och alltså hello, men det var sååååå gott! Ricotta pannkakorna vi fick till dessert med valnötskräm var de godaste pannkakorna jag någonsin ätit utan överdrift!!!! Jag dog!!!! Valnötskrämen var också magisk.

Vi matchade så fint i pastell!

Tack Glossy Box för en supermysig fredags-brunch!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna