Ringde Dani efter att jag kvar klar med allt jobb-relaterat för dagen och frågade om hon ville ta en kaffe på Crème med mig, sen satt vi kvar där i säkert 3 timmar och bara babblade och myste.

Hade på mig en sån jäkla snygg rosa t-shirt ifrån NA-KD.

Här är en direktlänk till den, men om ni väntar med att beställa den tills på söndag så kommer jag göra en haul då på Snapchat med rabattkod och hela köret.

Sen beställde Dani in lite mat som hon och Mini delade på hehe… Gud vad det är mysigt med lite fredagsmys med sin bästa kompis. Inte sant? Sååååå glad att jag lärde känna Danijela där en regnig sommarnatt för två år sedan (kan berätta mer om den kvällen och hur vi lärde känna varandra i ett helt eget inlägg, om ni vill?)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna