I onsdags bjöd Molly in till lanseringsevent för hennes fantastiska kollektion.

Eventet höll till på sviten på Lydmar hotel och det var så himla fint fixat. Allt andades verkligen Molly och allt hon gillar tycker jag. Det var liksom elegant, lyxigt, glittrigt och tycker också att hennes kollektion går hand i hand med det.

Vi var ett gäng på 12 härliga tjejer och sen var rummet fyllt med både fotografer och filmsnubbar. Det kändes det som att det var någon som filmade eller tog på kort på en vart man än gick för Bianca hade med sig sitt filmteam för Wahlgrens Värld bland annat.

Efter lite pre drinks, tjejsnack och ett titt på kollektionen så åkte vi till Kasai där det vankades middag. Roligt nog hade även Dasha hand om den årliga Metro Mode festen så Kasai för fyllt av människor man kände.

Hade den här donnan som bordsdam, gillar henne så mycket! Gulligaste Awa!

Kvällen slutade inte på Kasai utan sedan gick jag och några av tjejerna ner till Kasais undervåning och fortsatte festen med alla på Metro Mode eventet. Hade en pangkväll!

Fick självklart också en liten goodiebag med fina blommor och macarons. Tack Molly för en superkväll och stort grattis igen till din fina, fina kollektion. Ni hittar den här! Just det bilderna är också brutalt snodda ifrån både Molly och några andra tjejer som var på eventet. Jag känner ju inte att jag vill gå runt och bära runt på min kamera än om jag inte absolut måste.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna