Letar jag efter en kille att dela livet med? Vad är mitt bästa spartips? Vad har jag jobbat med förutom bloggen? Vad ville jag bli när jag var liten? Vart brukar jag boka mina flygbiljetter och mycket mycket mer. Här kommer sista delen på frågestunden. OBS! Några av frågorna ni ställde mig kommer jag göra hela, stora inlägg om här i veckorna framöver.

PERSONLIGT/ RELATIONER

Har du bott i Söderköping eller har jag helt fel?

Svar: Nej, det stämmer. Jag är uppväxt i Norrköping, tog studenten på Nyströmska skolan.

Hur mycket väger du just nu?

Svar: Tror jag väger 57 eller 58 kg.

Om du bara får lyssna på en låt i resten av ditt liv, vilken blir det då?

Svar: Just nu hade det blivit Army of one med Coldplay. Är besatt av den.

Hur många barn vill du ha, om du vill ha barn, något fint namn?

Svar: Jag vill nog ha 2 eller 3 stycken. Har en lista med namn på telefonen men gillar Charlie, Chloé, Walter, Vincent, Zoe mm.

Förknippar verkligen Summerburst med att träffa mycket bloggläsare. Det här året var det helt sinnessjukt många som kom fram och ville ta bilder och säga hej. Aldrig varit med om liknande. Men det var kul!

Tänkte höra hur du känner kring ”kändisskapet”? Kring all negativ och positiv feedback du får hela tiden, att anses som en förebild och att bli igenkänd på stan? Känns det ibland som att det går fort och att du skulle vilja bromsa allt eller är det lätt att anpassa sig?

Svar: Gud, jag ser ju verkligen inte mig själv som en ”kändis” haha och skulle inte riktigt säga att jag är det heller faktiskt… Men att jag blir igenkänd på stan händer ju självklart och det är ju jättekul.. (oftast ska väl tilläggas… ). Att jag sedan hela tiden bedöms som en förebild och ska vara en perfekt sådan kan jag tycka sätter en hög press på mig vilket jag inte gillar. Men jag blir faktiskt bara bättre och bättre på att hantera det så det är skönt. Utöver det tycker jag att jag är på en bra nivå just nu igenkänningsmässigt osv om man kan säga det? Kan tänka mig att det kan bli väldigt jobbigt att vara för igenkänd för då känns det ju någonstans som att man blir bedömd, EXAKT. HELA. TIDEN.

Beskriv din drömkille? Hur ska han se ut, vara, klä sig? Allt om din drömkille, måste han vara samma kändisskap som dig? Everything.

Svar: Hmmm, drömkillen. Jag älskar ju ändå när en kille bär kappa, kostymbyxor och skjorta men samtidigt så tycker jag att det kan vara minst lika snyggt med hoodie och jeans. Så no preferences really! Sen så dras jag till killar som vet vad dom vill, har bra självförtroende, inte bryr sig så mycket om vad andra tycker och tänker och som brinner för det dom jobbar med. Vill vara med någon som avgudar mig precis som jag vill avguda honom, någon som lyfter mig och som får mig att skratta.

Dani och jag i L.A i vintras

Vilka poddar lyssnar du på och varför gillar du just dem? 

Svar: Ingen jag följer slaviskt utan lyssnar bara lite sporadiskt på Veckans Bläcka och P3 Dokumentär just nu. Jag har typ inte tid. Det är när jag är ute och går men då brukar jag ofta vilja lyssna på musik, gå med en kompis eller prata i telefon. Gillar Veckans Bläcka just för att de lever lite utav ett liv jag alltid drömt om. Vilket då är livet i L.A!

Vill du ha pojkvän?

Svar: Jag börjar ärligt talat bli lite sugen på kille nu. Så ska väl get out there och börja dejta nu!

Du pratade mycket om The Secret förut, jag undrar om du fortfarande tror på det? Själv tror jag på det till 100% så undrar även om det är en del utav din vardag och hur ser det då ut? Alltså brukar du föreställa dig det du vill ha varje dag etc?

Svar: Jag har aldrig riktigt använt The Secret på ett riktigt sätt utan jag försöker bara leva livet genom att tänka ”positive thinking gives me a positive outcome”. Jag skulle dock vilja lära mig att använda hemligheten och attraktionslagen på en djupare nivå men jag vet bara inte hur man ska hinna med allt man vill här i livet haha.

Vad ångrar du mest hittills i ditt liv? (Om något)

Svar: Ångrar ärligt talat ingenting. Det finns ingen anledning till att ångra saker. Gör om, gör rätt och lär dig av dina misstag. Livet är inte en dans på rosor och av varje snedsteg så lär vi oss något.

Vad är det mest attraktiva du vet?

Svar: Det enda jag kan tänka på just nu är den här konversationen jag och en tjejkompis hade igår. Hon var på dejt och skrev att han spelade piano för henne och detta var mitt svar…. Haha…

Du verkar väldigt hälsosam och nyttig med maten så därför vill jag fråga dig, vad äter du framför tv:n en lördagskväll då du ska mysa med din bästa kompis? Jag skulle bara vilja gotta ner mig med choklad, lösgodis och chips men jag vet att jag kan vara utan det om jag vill för jag äter det mest bara för att det är just det mysiga jag vill åt och självklart tycker jag att det är gott också! Tycker du att man kan unna sig godis och chips mm en lördagskväll i soffan eller har du något annat tips?

Svar: Jag köper ju väldigt sällan chips, godis osv och har aldrig gjort. Inte ens under min barndom åt vi det liksom så för mig är det liksom inte ”lördagsmys” som för många andra. Jag äter mycket hellre frukt, mörk choklad, rawfood efterätter, glass, popcorn, grönsaker i dipp eller någon riktigt onyttig måltid som pizza eller hamburgare och pommes.

Vad ville du jobba med när du var liten?

Svar: När jag var liten ville jag bli artist/kändis, radiopratare eller reseagent på Apollo haha… Brukade alltid leka reseagent på Apollo med Linnea eller uppträda för familjen samt spelade in mitt egna radioprogram på min inspelningsbara kassett spelare.

Vart gick du gymnasiet? Vilken linje? Vem ”var du i skolan”?
Svar: Gick på gymnasiet i Söderköping, Nyströmska Skolan. Gick linje Samhäll/Ekonomi. Jag var väl bara en helt vanlig tjej eller var väl ändå en av de populära på skolan men var inte dum mot någon utan pluggade rätt mycket och bara umgicks med mina vänner. Var inte heller hon som inte gick till skolan utan smink, utan var jätteofta osminkad och hade mjukisbyxor på mig hehe. Brydde mig inte speciellt mycket om vad andra tyckte och tänkte om mig.

Vad trivs du bäst med i ditt liv just nu?
Svar: Jag är väldigt glad och stolt för vart jag är i livet. Trivs bra och tycker att allt funkar bra. Sen önskar jag självklart att jag hittar den där lägenheten snart, tror jag kommer känna att jag hamnar ännu mer på rätt plats då.

Älskar min Givenchy väska – Det är den perfekta vardagsväskan!

YTLIGT/ HÄLSA

Jag funderar på att köpa en Givenchy, en svart i storlek small. Är du nöjd med din? Självklart vill man helst ha en Chanel med tycker Givenchy ligger bättre i pris..

Svar: Jag älskar min Givenchy, det är en perfekt vardagsväska.

Hej fina Hanna! Vad brukar du använda på benen till kjol/klänning på våren? tycker oftast det blir varmt med strumpbyxor (även tunna) Funderar på att prova med stay-ups men är rädd det ska bli för ”porrigt” liksom..? vad tycker du?

Svar: Ärligt talat så hatar jag att använda strumpbyxor, så kör alltid barbent och fryser då hellre lite grann än att jag behöver bära strumpbyxor.

Hur tycker du Hair Talk funkar? Blir fästerna synliga när håret växer, sliter det något på håret, går det att sätta upp håret exempelvis i en stram toffs. Hur funkar de med tvättning osvosv? Undrar allt och lite till, vill ha en liten utvärdering från Hanna.

Svar: Jag går till frisören ca var 4e, 5e vecka för att flytta upp fästena. Själva Hair Talk sägs ju inte alls slita mycket eftersom de är kirurgisk tejp. Stram toffs bör man väl egentligen undvika så mycket det går men jag har det rätt ofta ändå. Tycker det funkar bra för mig. Alltid när jag säger att jag har löshår blir folk så chockade, för de tror inte det då det ser så naturligt ut. Att tvätta håret är inga konstigheter alls, det är som vanligt.

Hur håller du dig så brun? Solarium, brun utan sol, spraytan eller är det naturligt? 

Svar: Åker ju utomlands ganska regelbundet men annars så är det mest brun utan sol som gäller. Sprayar mig bara inför speciella tillfällen och solarium minns jag inte senast jag solade.

Varför går du på diet?

Svar: För att jag inte kan träna som jag hade önskat just nu sedan operationen och för att jag känner att jag vill göra något bra för min kropp.

RESOR

Saknar du aldrig tiden i Australien? Skulle du vilja åka tillbaka? I så fall vart?

Svar: Självklart kan jag ibland sakna det enkla, oansvariga livet jag hade där borta. Det fanns liksom inga krav, inga måsten och jag kunde göra precis vad jag ville. Idag har jag mer responsabilites och ett seriösare liv och en seriösare vardag men samtidigt så älskar jag det. Jag har verkligen jobbat mig uppåt sedan Australien och det är jag jätteglad och stolt för och skulle inte vilja byta ut för något annat i världen. Jag kommer absolut åka tillbaka snart, Blake och c.o som jag bodde med har ju varit här i Europa i snart 1,5 år och eftersom att de ska åka tillbaka nu i slutet av sommaren så planerar jag och Linnea på att kanske åka och hälsa på dem i vinter. Skulle även vilja åka till Whitsundays, Melbourne och Perth på andra sidan.

Var brukar du boka flygbiljetter? Och har du några tips att få det billigt?

Svar: Kollar ofta SAS ungdom, Norwegian, Flygresor.se och Momondo.

Vilken är din favorit weekendresa som du skulle rekommendera?

Svar: Jag skulle helt klart svara Paris, London eller Köpenhamn på den frågan. Paris om man är sugen på lite lyx, bubbel och fina miljöer. London om man är sugen på en riktigt rolig tjejweekend och Köpenhamn om man vill strosa runt och dricka öl med alla roliga danskar. Fast när jag tänker efter så spelar det faktiskt ingen roll vilken till städerna du åker, alla tre har otroligt roligt nattliv, bra restauranger och bra shopping. Vad säger budgeten helt enkelt?

Finns det nått flygbolag du inte gillar?

Svar: Njae, faktiskt inte. Är inte så jäkla kräsen när jag flyger ärligt talat.

Vill du fortfarande flytta till USA och bo där en period eller är det Stockholm som gäller nu?

Svar: SVAR JA, JA, JAAAAAAAA! Jag vill testa på 3 månader i New York eller L.A och kommer se till att jag gör det någon gång i livet at least.

Bästa spartipset, skippa kaffen!

KARRIÄR/ JOBB

Ditt bästa tips på att spara pengar?

Svar: Ofta är det de små utgifterna som ställer till det. Så tänk efter varje gång du köper en latte eller något litet snacks på affären. Så många av mina kompisar på gymnasiet var experter på att spendera deras studiebidrag utan att veta vart pengarna gått i slutet av månaden för att de hade små utgifter hela tiden.

Har du en buffert, i så fall hur mycket? Tycker du det är värt att spara till det innan man sparar till en resa? Eller hur skulle du lagt upp det? (24 år) 

Svar: De senaste åren har jag inte riktigt haft någon plan alls utan bara levt på precis hur jag vill. Men håller faktiskt i detta nu på med en ekonomisk plan och håller på och byter bank, fixar med sparkonton osv. Så kan berätta mer om det när jag har fått i ordning på det.

Vad skulle du vilja jobba med om du inte bloggade?

Svar: PR och marknadsföring på något sätt tror jag.

Jag har snart studerat klart Turismprogrammet 180 HP och söker nu jobb lite överallt. Mycket arbete finns i Stockholm och jag har även sökt där – men är lite rädd för staden då det känns som att jag kommer känna mig väldigt vilsen där. Känner ingen och kommer aldrig hitta runt. Tycker du att jag ska söka där ändå? Går det fort att börja ”älska” staden och börja trivas?

Svar: Jag älskar Stockholm och förstår att det känns som ett stort steg att flytta hit om man kommer ifrån en småstad precis som jag själv. Innan jag flyttade hit hade jag heller knappt någon större koll och det har jag fortfarande inte i vissa stadsdelar men man lär ju sig med tiden och även när man kollar lägenhet och springer på lägenhetsvisningar kan jag lova dig haha. För mig gick det fort att älska staden och känna mig hemma för att jag hängt mycket här tidigare, men jag skulle säga att det gjort det för mina andra vänner som inte heller är härifrån och som bor här också. Man måste våga för att vinna och skulle det inte alls kännas bra kan man alltid byta eller göra något åt det. Tycker inte du ska oroa dig. Det finns ju liksom allt här.

Hur ser ditt liv ut om fem år? Och hur länge tror du att du komma hålla på med bloggen? 

Svar: 5 år, då är jag 28.. Nä men då hoppas jag väl ändå att jag kilar stadigt med en snubbe jag vill dela resten av mitt liv med. Att jag fortfarande kan leva på mina sociala medier men också att jag startat något vi sidan av bloggen.

Har du tidigare jobbat med något annat än bloggen?

Svar: Jag har inte haft en lång fast anställning någonstans utan min längsta anställning måste ju vara när jag jobbade café i Australien de 8 månaderna jag bodde där. Jag har däremot alltid sett till att jag har det bra ekonomiskt och alltid varit driven till att tjäna pengar. Var en av de vassare jultidningsförsäljarna, såg till att tjäna pengar hemma genom att klippa gräs osv och har alltid liksom sett till att jag har det bra ställt ekonomiskt för mig själv. Vilket jag har mina föräldrar att tacka för eftersom att de aldrig bara gett mig pengar sådär. Bad jag om pengar till bio eller liknande såg de till att de fick något tillbaka från mig. Under gymnasiet hade jag inte heller något helgjobb som många andra eftersom att jag tjänade mer via min blogg än de flesta av mina kompisar som jobbade helger. Sommarjobbade gjorde jag däremot två år på en glasskiosk i Söderköping. Var också på jour som ”brandman” en sommar. Det låter ju lite sjukt men eftersom att pappa jobbar med skog och det ofta uppstår mindre skogsbränder så hjälpte jag till med det en del.

Spenderade väldigt mycket pengar på min och Mollys weekend i Paris i somras, men samtidigt så är ju det en av de absolut minnesvärda och bästa resorna jag någonsin gjort.

Hur ser du på det här med att unna sig saker? Att ha massa pengar som ”bara” ligger på sparkontot eller spendera dem på saker man faktiskt tycker om? Tycker självklart att man ska ha en buffert om det skulle hända något och jag sparar alltid pengar varje månad. Vad har du fått för reaktioner när du har köpt dina väskor?

Svar: Jag tycker självklart att man ska ha ett sparande och ett bra sådant för även om du kanske inte har något konkret mål till vad du sparar till just nu så kommer det alltid dyka upp saker och då är det ju fantastiskt att du redan påbörjat ett sparande eller kanske till och med kan köpa det du önskar dig direkt. Men sen kan jag ibland också känna att många bara sparar, sparar och sparar och aldrig unnar sig något eller lever samtidigt som man sparar. Man får inte glömma bort att vardagen också är livet och att inget egentligen spelar någon roll om vi inte har roligt vägen till våra mål.

ANTINGEN ELLER

Rött vin/Vitt vin

Chips/Popcorn

Klackar/Sneakers

Chanel/LV

Hemmakväll/Utekväll

Uppsatt hår/Utsläppt hår

Silver/Guld

Bruna ögon/Blå ögon

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna