Började måndagen med en promenad med Molly, jobbade jag lite hemifrån och mötte upp Danijela för att gå och göra naglarna. Vi brukar göra det tillsammans vilket är så mysigt. Man slår liksom två flugor i en smäll samtidigt eftersom att man då både hinner få naglarna fixade och umgås.

Eftersom att det sedan blev så fantastiskt fint väder så slog vi till på en lunch i solen på Vau De Ville. Ett bra lunch-tips faktiskt om ni har krokarna förbi Stockholm den här tiden på året. Det är väldigt mysigt att sitta där och luncha och spana på folk.

Mini var självklart också med!

Vi delade på en tonfisk plateau, tog den sist jag var där också. Gillar den, så varför bryta ett vinnande koncept? Gud, det är så jäkla härligt att uteserveringarna börjar öppna och att man kan sitta i solen och äta lunch. Nu börjar verkligen den bästa tiden på året, har ni fattat det? Det gör mig så sjukt taggad och glad! Jag bara fylls av energi när jag får se solen.

Promenerade sedan hem till Dani för att sätta och oss jobba lite och resten av kvällen kommer fortsätta i samma anda. Har en hel del mejl och dylikt att beta av. Matlådorna ska ju lagas också!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna