Vaknade till strålande solsken i fredags så vädrade lägenheten och drog genast på mig promenadskorna för en powerwalk runt Djurgården medan jag planerade min ekonomi med mamma via telefonen.

Det här är jag helt osminkad, har bara läppglans på mig för är ju lite smått besatt av det…

Sen vankades det ju som känt brunch med Glossybox och en eftermiddagsfika med Dani på Café Crème. Hon och jag funderar på att köra live på Instagram varje måndag vid en viss tid. Men vi ska spinna vidare på den idéen…

Efter att jag haft det så mysigt med Dani så tog det verkligen emot att gå hem till en tom lägenhet och inte göra någonting. Behövde liksom bara vara med någon men det fick bli sms-marathon med Olivia istället. Vi pratade om ALLT och lite till. Resten av kvällen spenderades i soffan framför en massa serier jag ville catcha upp på. 

Sen blev det lördag och ännu en kostschema frulle.

Jag glömde helt av att fota någonting i lördags men gjorde ärligt talat inte så många knop. Var ute och gick, handlade lite mat och sen så förberedde jag blogginlägg inför veckan och skrev en lång to do list. Jag har extremt mycket jobb, events och resor planerade nu i April och Maj så behöver verkligen planera ordentligt dessa två månader.

Sen blev det en tidig kväll till sängs för skulle upp tidigt i söndags…

För att träffa min alldeles egna ”agent/säljare” Sarah. Vi sågs på Pom och Flora för frukost innan vi hade ett litet möte inbokat med ett möbelföretag. Jag åt deras gröt och kan varmt rekommendera den. Den är magisk! MAGISK! Ni måste testa den.

Älskade den här fåtöljen! Så ball!

Efter mötet sprang jag på runt på hela 5 stycken lägenhetsvisningar och däremellan så slängde jag ihop en lunch hemma också. Det blev tonfisk, kvarg och en massa kryddor med råris och broccoli. Mycket gott och lättlagat!

Gjorde även lite grönkål i ugnen som jag åt med sked haha… Är besatt av det just nu. Äter upp en sån där stor påse på två dagar haha. Tur att det är extremt hälsosamt, annars vet jag inte vad.

Sen sprang jag på två till visningar och när jag sedan kom hem så hoppade jag in i duschen och pyjamasen direkt och gick igenom lite mejl. Gud, har så svårt att inte jobba lite hela tiden trots att det är helg. Skäms Hanna. Det måste du fasiken bli bättre på.

Därefter tände jag lite ljus och gick jag igenom alla lägenheter jag varit och kikat på med mamma och pappa på FaceTime. De försökte peppa till mig lite till det här med lägenhetsköpet för just nu känns det bara hopplöst och jättejobbigt. Måste ju flytta ut här ifrån i maj. Vart fan ska jag bo?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna