Ser så mycket fram emot den här veckan för den är verkligen fullspäckad med roligheter och det var riktigt länge sedan jag faktiskt bokade in såhär mycket på en vecka just för att jag inte haft någon energi och bara velat läka och vila. Men här kommer i varje fall veckans schema.

Måndag:

Jobba hemifrån, äntligen göra naglarna igen med Dani och sedan eventuellt träffa en personlig tränare som jag kanske ska börja köra med. Ska också laga ett gäng matlådor för veckan då jag ej kommer ha tid med det sen..

Tisdag:

Pressveckan börjar så ska springa runt på det. För er som inte vet det så innebär det att man går runt till så många PR-kontor man hinner typ för att kika på deras nyheter. Sen har Awa bjudit in till middag med Tommy Hilfiger.

Onsdag:

Börja dagen med frukost på Strandvägen 1 Forni bjudit in till lanseringsfrukost för hennes skor för Flatterd. Sen ska jag springa till PR-kontor hela dagen tillsammans med Lovisa och Margaux.

Torsdag:

JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET TILL DEN HÄR DAGEN!!! För då ska jag packa väskan och åka hem till Norrköping. Blake och Chris (två killkompisar ifrån Australien) kommer nämligen och hälsar på igen!!!!! Blake har ni ju koll på vet jag 😉

Fredag:

Hänga med killarna och Linnea (min tjejkompis som jag bodde med i Australien) hela dagen. Har också bokat in dejt med Filippa som också ska följa med på kvällen då vi ska ut och käka middag och har bokat bord på Kopparhammaren för partyyyyyy! Hoffmaestro spelar där då också så det kommer bli extra festligt. Hoppas killarna kommer tycka det blir kul!

Lördag:

På lördag förmiddag kommer vi åka tillbaka hem hit för en heldag i Stockholm. Vi kommer börja med brunch ute på Kungsholmen och sen har vi inte riktigt bestämt om vi ska laga mat hemma hos mig eller gå ut och käka. Får se om vi kör en utgång här i Stockholm också, det får killarna bestämma. I sådant fall lär vi nog gå till Vida och Danijela.

Söndag:

No plans yet. Och vi får väl se vad vi orkar här. Men killarna flyger tillbaka till London då. De bor ju i London just nu och har gjort i ett år snart tror jag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna