God morgon!

Gud, hade en sådan stressig dag igår för första gången på 7 veckor och det märktes verkligen sådan tydlig skillnad när jag skulle försöka sova vad stress faktiskt gör med kroppen. Jag hade liksom supersvårt att varva ner och bli trött men efter ungefär 1,5 timme så somnade jag till slut. Sov bra, men sen vaknade jag supertidigt ändå så nu har jag redan hunnit duscha och packa inför de två dagarna jag ska vara i Norrköping

Alltså jag skäms över vilken stor väska jag har med mig men det är bara för att jag skulle få plats med höga stövlar och pälsjackor som jag var tvungen att ha en full size travelbag för den här lilla visiten haha… Vi får hoppas att folk är hjälpsamma på tåget också eftersom att jag ska undvika att bära tyngre saker till alla pris. Men där kan man ju båda ha tur och otur. Jaja, nu ska jag fortsätta städa upp lite här hemma. Tänkte även vlogga idag! Let me know om ni vill se något speciellt eller har någon speciell fråga till Blake eller de andra australiensarna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna