Vaknade upp i fredags ute på landet hemma hos Linneas föräldrar av att solen lyste mig starkt i ansiktet. ”Det här kommer bli en så jäkla bra dag” tänkte jag och studsade upp ur sängen.

Men straxt efter att vi kommit tillbaka till Norrköping och precis satt oss ner på en uteservering så börjar jag se notiser ifrån Aftonbladet om en lastbil, en folkmassa och Drottninggatan i Stockholm…. Min första reaktion var att det måste vara felaktiga uppgifter, att det inte är sant och att de jäkla nyhetsbyråerna bara försökte skapa dumma rubriker. Men sen förstår jag. Terrorn har nått Stockholm. Terrorn har nått oss och det här händer, här och nu.

Resten av kaffestunden blev inte så härlig utan satt snarare med telefonen på högvarv och messade med mina nära och kära och såg till att de var ok… <3 

När vi sedan promenerade hem tillbaka till Linnea så var alla helt upptagna av deras telefoner. Varenda människa på stan pratade om lastbilen och Stockholm och det kändes verkligen som att mitt hjärta gått i tusen bitar. Terrorn har aldrig varit närmre och nu kommer den stora utmaningen bli att inte låta rädslan ta över. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni tar hand om er.

All kärlek!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna