Ibland tar man nog lite för mycket bilder….. Har så många ifrån helgen så ni anar inte haha! Här kommer därför ett bildregn ifrån vår fredagskväll ute i Norrköping. Vi startade kvällen med vin på Linneas balkong.

Sen åt vi middag på Vila där Filippa sedan anslöt sig. Killarna tyckte det var superfint där precis på vattnet, vilket det verkligen var. Har aldrig varit där för middag förut men oj vad jag gillade det.

Efter en trevlig middag så gick vi till Stadsvakten där det var livemusik. Fler vänner anslöt sig och helt plötsligt var vi nog runt 15 pers som bara satt där och drack och hade det trevligt. Det är så sjukt mysigt med livemusik också.

Jag och Lenni zipping on some cava!

Pratade lite om Bråvalla på Stadsvakten, ska någon dit i år? Jag måste typ dit! Har ni sett deras line up? Garrix, Halsey, Chainsmokers, Alesso, Ellie Goulding m.m. 

När klockan närmade sig midnatt så tog vi taxis bort till Kopparhammaren där vi hade bokat bord. Det var superroligt och Hoffmaestro som var där och spelade var grymma live.

Här är några av tjejerna, vi var nog runt 10-12 pers här också. Dansade så fötterna värkte och träffade flera gulliga bloggläsare som ville ta bilder eller bara säga hej. Blir så glad varje gång! Ni är fantastiska.

And my favorite boys haha!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna