När killarna och Linnea hade åkt hem och jag satt själv hemma i lägenheten och tittade på nyheterna och den otroligt mäktiga kärleksmanifestationen på Sergels Torg – så fick jag dåligt samvete. Jag har nog inte riktigt fattat vad som faktiskt har hänt och när jag kollar på mina blogginlägg som jag lagt upp under helgen så kan jag inte hjälpa att känna mig dum. Mitt liv och min helg bara rullat på som vanligt, men i porten bredvid kanske den här helgen har förändrat hela dennes familjs liv, för alltid.

Jag bestämde mig sedan för att gå förbi den flera meter långa och vackra blomsterväggen vid Åhléns. Det var jobbigt men det var också så jävla fint. Allt engagemang och allas öppna armar och hjärtan som vi har fått tagit del av de senaste dagarna här i Stockholm är obeskrivligt.

Tillsammans klarar vi allt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna