Har haft sån himla härlig helg och har redan varit duktig på att uppdatera er om vad jag har gjort men här kommer en redig utläggning om allt ifrån vad jag ätit till lunch till vad jag har haft på mig eftersom att ni alltid frågar hehe.. Västen är ifrån Born in Stockholm och det är faux fur.

Till lunch i fredags åt vi spagetti och köttfärssås. Det var riktigt gott eftersom att köttfärssåsen var gjord på hjort som Linneas pappa skjutit själv, precis som det brukar vara hemma hos mig eftersom att min pappa också jagar. 

När vi sedan kom tillbaka hem till Linnea i  spelade vi drinking-games, lyssnade på musik…

Och drack vin i solen på hennes balkong! Det var så varmt och härligt där och kändes som att det var en sommarkväll! Och klänningen som ni frågat mycket om hittar ni här – reklamlänk!

Vid 8 hade vi bokat bord på Vila och gick ner dit.

Flaggorna vid bron över strömmen stod på halvstång efter eftermiddagens händelser… Det gjorde lite extra ont i hjärtat.

Efter middagen tog vi som redan berättat drinkar på Stadsvakten, som var sjukt mysigt! Vill varmt rekommendera er alla att gå dit för middag och drinkar om ni har vägarna förbi Norrköping. 

Sen blev det lördag och då var vi tvungna att gå upp tidigt eftersom att vi hade bokat en brunch hemma i Stockholm.

Påväg ner till tågstationen..

Brunch-klädda!

Jeans ifrån Bikbok och Kappa ifrån Zara!

Efter brunchen somnade vi alla i soffan hemma hos mig.

Och sen gjorde vi oss i ordning för ännu en kväll på stan! Jag var väldigt nära på att köra på platt hår faktiskt, men ångrade mig i sista sekund och lockade det som vanligt. Snaaaaart är jag där haha! 

Killarna var så fina i skjortor och allt som de stod och strök och fixade med. Ska då tilläggas att de typ köpte dem just för Stockholm för att de vet att man måste klä upp sig lite när man ska gå ut här. Så gulligt att de ansträngt sig.

Måste lite snabbt tipsa om det här vinet med, så sött och gott.

När vi var klara så gick vi till Dani där vi beställde hem en massa pizzor som vi delade på till middag. Den med pinjenötter, ruccola och skinka var min absoluta favorit. Det är fett gott med pinjenötter och ruccola på pizza alltså!

Pizza-slize selfie! 

Kramades lite med mini givetvis…

Och sen körde vi några vändor beer-pong..

Det var givetvis tjejerna mot killarna och vi vann en varsin omgång. Så imponerad över hur duktiga vi tjejer var! Dessa aussies är ju rätt rutinerade på beer-pong om vi säger så. De spelar de typ hela tiden, så jag var mer än nöjd med min insats!

Efter vår lilla turnering anslöt sig några fler tjejer hem till Dani och sen drog vi alla till Vida där vi hade bord och spenderade resten av kvällen. Vi drack shots och dansade till Timber så det stod vilda till. Blev verkligen så glad när den låten kom på eftersom att det var min låt i Australien och jag spelade den i vårt hus typ HEEEELA tiden haha.

Var en sväng på Spy bar också men det blev inte långvarigt då det var så mycket folk, sen tänkte vi gå till Hells men kände inte att det värt för grabbarna att betala inträde för att komma in för så kul är det ju faktiskt inte där, så vi gick hem istället vilket jag var väldigt glad för igår hehe!

Så glad för att alla tagit så bra hand om killarna och det är så roligt att jag faktiskt kunnat erbjuda dem en sådan pang-helg eftersom de verkligen inte är vana vid table- service, free drinks och att gå in på klubbar bakvägen, genom köket. De sa precis att “Yesterday was movie material” haha. Så gulliga! 

By the way så söker nattklubben Vida personal. Dani, har skrivit mer om vad de söker på hennes blogg och ni kan ju inte missa chansen att få börja jobba med min bästis på helgerna!

I söndags så varvade jag dagen med att hänga med grabbarna och gå på några lägenhetsvisningar. Visade dem runt i stan lite också vilket var superhärligt eftersom att det var så sjukt fint väder. 

Vilken helg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna