God morgon! 

Satte mig precis på ett direkttåg till Göteborg för att spendera två dagar där så nu tänkte jag berätta om veckans planer och senare så kommer ”Min helg i bilder” upp. Enjoy!

Måndag: Åka till Göteborg för möten, en liten plåtning samt för att spela in lite videomaterial till ett kommande projekt som jag får berätta mer om snaaaaart. Olivia som är hemma på besök ifrån London kommer också och joinar mig de två dagarna jag ska spendera i Göteborg, så idag ska hon vara med mig hela dagen och hjälpa mig med lite behind the scenes foton till er och imorgon tisdag ska vi…

Tisdag: Bara mysa runt i Göteborg! Vi ska på hotel Pigalle dessa två nätterna och sedan tänkte vi bara gå runt på stan, sätta oss på någon uteservering och bara hänga vi två eftersom att vi inte setts sedan nyår. Har också ett snabbt litet Skype-möte med min säljare och ett företag jag kommer jobba mycket med framöver.

Onsdag: Åker hem tidigt ifrån Göteborg. Sen har jag ett sent lunch-möte på restaurang Hantverket med ett företag som ska hjälpa mig med mina ad-links/ reklamlänkar jag ibland lägger in här på bloggen.

Torsdag: Inget inbokat, men påskhelgen börjar ju. Kanske kan försöka få in en date-night med Anna? För det var alldeles för länge sen nu.

Fredag: Mamma och pappa kommer över och så ska vi packa och fixa inför Marbella som vi åker till tidigt på lördag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna