Tror ingen har missat att jag bott på Hotell Pigalle under min vistelse i Göteborg eftersom att jag postat så mycket fina bilder ifrån hotellet och den fina sviten jag bodde i men wow alltså, jag känner att det här hotellet måste få sitt egna inlägg. Jag menar hur mysigt att boka en svit med en tjejkompis, beställa upp lite bubbel innan man går och äter middag och sitta och dricka det i dom här sofforna medan solen går ner utanför fönstret?

Vi bodde i rum 333 som hade en helt fantastisk inredning i precis min smak. Jag menar kika bara på sammetssofforna, hur magiska är dem inte? Det var till och med så att en av mina bästa tjejkompisar bad mig att fråga vart de kommer ifrån och för att inte snacka om sängen så var den sååååååå skön. Sov verkligen som en prinsessa.

Badrummet var inte så pjåkigt det heller, eller vad säger ni?

Jag kommer vilja bo här varenda gång jag åker till Göteborg nu i sommar för Summerburst och Liseberg och liknande, för jag var så nöjd med allt och hotellet kändes så lyxigt, härligt och litet och intimt vilket jag älskar. Tycker det är så mycket trevligare att bo på ett litet hotell där personalen nästan kommer ihåg ens namn till skillnad mot dom här stora monster-hotellen som ligger på Miami Beach typ.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna