Eftersom att ni har sådan bra koll på allt så passade jag på att fråga vart man skulle äta middag i Göteborg varpå jag fick svaret TOSO flest gånger. Vi försökte ringa och boka bord men då ingen svarade så testade vi att åka dit ändå och tur som var fanns ett bord kvar till oss.

Vi hade en supertrevlig middagsupplevelese.

Älskade TOSO för både atmosfären, gästerna och maten.

Det två favoriträtterna blev laxtartaren som ni ser på bilden ovan…

Och de vegetariska vårrullarna med räkor!

Olivia <3

Mangosalladen var också god men crispy shrimpen var tyvärr alldeles för såsig. Hade de haft mindre sås på så hade de varit mycket godare så vill man beställa den kanske man ska be om lite mindre majonäs.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna