Gud, tycker det känns så mysigt med ett riktigt Påsk-firande så är nästan lite små ledsen att det inte blir något påskris med fjädrar och påskharar i år. Men har ju så länge jag kan minnas alltid varit utomlands på påsken och även så i år eftersom att jag åker till Marbella imorgon. Därför har det inte blivit något vidare påskpynt eller några påskägg hemma hos mig förutom de här mysiga små buden jag fick hem i onsdags ifrån diverse olika företag. I det stora påskägget låg det en Taittinger champagne med två tillhörande glas och i den stora rosa boxen ifrån Lindt fanns massvis med gulligt påskgodis.

Har ni fått några påskpresenter eller påskägg ännu? Jag minns när jag var yngre och alla kompisarna fick stora påskägg fyllda med godis medan jag och syrran istället alltid fick pengar eller andra presenter. Kan inte minnas att jag någonsin fick godis av mina föräldrar, då de vägrade köpa oss sådant, vilket jag idag verkligen förstår och är så glad för. Hade nog säkert haft samma sötsug-behov som alla andra idag men istället har jag ju knappt något överhuvudtaget.

Vad tycker ni? Ska man köpa godis till sina barn?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna