Snart framme i Marbella vilket känns helt fantastiskt! Det ska bli så skönt med lite sol. Dessvärre blir det inte så mycket avkoppling denna gången utan jag har istället tagit med mig jobbet då jag har väldigt mycket just nu. Men hellre jobba i Marbella än hemma i Stockholm nu när det är så sjukt kallt. Det var minus 7 imorse när vi åkte till Arlanda… Galet..

Bild ifrån när jag var i Marbella i somras med Dasha och ett gäng grabbar. En dag överraskade dem oss med en båttur vilket var sååååå mysigt. Brun var man också!

Två andra bilder ifrån en annan gång i Marbella när jag var för Ocean Clubs Opening Party som alltid äger rum kring den sista april. Ska dessvärre inte ner i år igen då jag ska på en annan resa då men har varit där två år i rad nu vilket har varit superkul. Älskar Ocean Club, har haft så roligt där. Speciellt förra året en av Champagne Spray festerna….

Bild ifrån Champagne festen… Gud, det var sååååå kul!

Sist jag var i Marbella var i Januari för att fira mammas 50-års dag, då bodde vi hos syrran men den här gången har vi hyrt en lägenhet. Älskar att hyra lägenhet på semestern så att man kan laga mat själv och sitta på terassen och dricka vin i tystnad och ensamhet haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna