Brukar väldigt sällan gå i butiker men den här veckan har jag för en gångs skull haft feeling och sprungit runt både på det ena och det andra. Köpte även en hel del vilket var kul, brukar ju oftast internetshoppa. Köpte allt ovan, både setet och t-shirten. Ni hittar det på H&M.

Mötte upp drop dead gorgeous Amanda när vi var nere i Göteborg och åt en av de godaste räkmackorna ever på Hotel Avalon ute i solen. Ena sekunden var man tvungen att ta av sig jackan och andra var man tvungen att dra på sig den igen.

Testade Olivias snygga hatt, passar jag i den?

Men sen fick hon tillbaka den och så drog vi på middag…

Blev fotad av Lisa Höök i Kungsträdgården i min fantastiska jacka ifrån Hollies

Här med Anna <3

Middag på Bellora på Avenyn, beställ in deras buffalo mozarella, charkbricka och pizza!! 

YUM!

Eftersom att min frisör Gabby som jag gått till nu i snart 4 år har åkt till Mexico i ett halvår så har jag fått en ny frisör på Bangerhead som heter Jennifer så i torsdags fick hon visa vad hon gick för och jag blev såååååå nöjd. Hon e grym! Har typ aldrig känt mig så nöjd med min hårfärg någonsin.

En outfit jag bar i Göteborg

Väskan är ifrån Mango och tröjan lånade jag av Olivia.

Var på lunch-möte på restaurangen Hantverket

Gosh, den getost salladen var såååå yummy in my tummy ska jag säga er.

Lite fint påskpynt!

Och en selfie i Kungsträdgården

Glasögonen är ifrån Misspap!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna