Äntligen framme i värmen. Gud det har varit så skönt väder idag att jag knappt kunnat ta in det själv. Det var så länge sedan jag verkligen fick känna på den här värmen nu. Det måste ärligt talat vara i somras liksom, så det var mer än välbehövligt.

Vi har legat i solen hela eftermiddagen ute på terassen här i lägenheten vi hyr och sen så har vi köpt hem en massa nyttig, god mat så att jag kan följa mitt kostschema här nere. Det har ju blivit lite fusk de senaste två veckorna när Australiensarna var här och så men nu är jag back on track igen. Det är as svårt med kostschema när man är iväg…

Kimonon kommer ifrån Misspap och sandalerna är nyinköpta ifrån Zara.

För att se mer av kläder jag packat ner inför resan så kan ni kolla på den här youtube-videon jag la upp igår!

Här är en del av lägenhetskomplexet vi bor i, det är supermysigt och ligger centralt och nice nära Puerto Banos. Tror det tar ca 20 min att gå ner dit härifrån. Vi bor liksom upp mot bergen och inte nere vid havet.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna