Bikini ifrån Trelika

Det här må låta ytligt men jag trots att jag oftast alltid kände mig jättesnygg och sexig i mina 340 ml större bröst så har jag aldrig känt mig snyggare än nu! Vet inte om det är nya brösten eller om det är att jag gått ner 3 kilo i vikt sedan jag började med kostschemat, men jag är så glad för det känns äntligen som att jag börjar känna mig som mig själv igen. 

Jag tror det är brösten! Jag känner mig så himla fin i dem och jag känner att jag ser så mycket mer proportionerlig ut än innan. Nä, nu jäklar ni beach 2017! Är så taggad på att visa upp nya brösten i fina bikinis och nätta klänningar som jag aldrig kunnat haft förut. Det här känns faktiskt helt fantastiskt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna