God morgon! 

Har precis varit ute och promenerat längs strandpromenaden mot Marbella och nu har jag slängt i mig ett mellanmål och ska sätta mig uppe på mitt rum för att spela in veckans Onsdagsbubbel med Dasha. Restsen av dagen kommer jag spendera på altanen eller vid poolen här om området som ni kan skymta på bilden och bara läsa böcker och sola. Jag har verkligen haft semester de två dagarna vi har varit här och det ska bli skönt med ytterligare en röd dag hemma i Sverige för det betyder ju att det inte är förrän imorgon som jag kommer behöva jobba med mejlen och diverse olika saker igen.

Det känns verkligen helt fantastiskt att vara tillbaka i värmen. Minns inte senast jag kände sådan här lycka i kroppen. Det nästan pirrar i hela kroppen så fort jag kommer ut på morgonpromenaderna på morgonen och får se solen. Tack livet för detta!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna