Klädde mig i sidenklänning ifrån H&M till middagen. Jag älskar den, den är perfekt för alla tillfällen i stranden för man kan ha den likväl till stranden, som till middagen eller en dag på stan. Det är bara att se till att sätta på sig rätt skor och accessoarer till.

Den guldiga ringden med en stjärna kommer ifrån Sophie by Sophie och den silvriga som är format som ett V är ifrån Jane Koenig. Jag tycker det är så nice att jag lärt mig att blanda silver och guld och att jag tycker att det är snyggt. Förut var det ett big NO NO för mig.

Mammsen och pappsen

Mamma lånade även här en top ifrån mig, den kommer ifrån Nelly.

Till middag blev det räkgryta, den blev helt okej… Tycker oftast inte att räkor är så goda utomlands och ska bannemig komma ihåg det nu till nästa gång. Det finns inget som är så gott som svenska färska räkor och där med basta alltså.

Så fint på kvällarna här! Och det bästa är nog att solen inte går ner förrän runt nio, precis som hemma i Sverige på sommaren. Hur underbart? Man kan verkligen sakna ljusa kvällar när man är utomlands på vissa ställen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna