Ni måste hjälpa oss, vi är 5-6 tjejer som vill åka på en riktigt härlig tjejresa i mitten/ slutet av juli men vi vet inte vart vi ska ta vägen. Har hela tiden tänkt Ibiza eftersom att jag hade så roligt där förra året, men skulle ju också vara roligt att testa något nytt som typ St Tropez för det har jag också varit riktigt sugen på. Vi alla avskydde ju musiken på Ibiza förra året och har hört att det är mycket bättre i Frankrike. Ni som varit på båda ställena, vilket skulle ni rekommendera?

Vi tänker sedan att vi ska hyra hus/ lägenhet oavsett vilket ställe det blir. Så har ni tips på nice villor/ lägenheter via airbnb eller liknande let me know! Gud, ser så mycket fram emot den här resan. Behöver bara planera den så att alla kan ta ledigt ifrån jobb och diverse saker.

Tack på förhand världens bästa läsare <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna