Igår tog vi en två timmars lång promenad längs stranden…

Det var himla vackert ljus där nere och det var en otroligt skön värme igår kväll.

Jag hade på mig en sportbh ifrån Sacuony och träningstights ifrån Victoria’s Secret work out brand. Dessa tightsen har hängt med mig sedan sommaren 2013 och jag är besatt av dem. Älskar dem och använder dem jämt, man får så snygg figur och rumpa i dem.

Mammas t-shirt är ifrån Hollister ifall någon skulle undra det också 😉

Skorna är ifrån Din sko och solglasögonen som ni alltid frågar om är ifrån det spanska märket Stradivarius. Köpte dem i Barcelona förra sommaren men vi har ju butiken i Mall of Scandinavia så kika in där och se om de fortfarande finns kvar.

Kommer sakna strandpromenaderna när jag kommer hem så nu ska jag passa på att ge mig ut på en till då vi precis vaknat här hemma i lägenheten. Ser fram emot en och en halv timme med mig själv och min musik. Är det konstigt att man kan längta till att få sätta på sig ett par hörlurar och bara låta sig föras med i musikens värld?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna