Här ser ni väldigt tydligt hur mina nya bröst ser ut på mig! Hela jag ser ju faktiskt mer proportionerlig ut än innan om jag får säga det själv och det känns så himla bra. Och för er som är intresserade av operationen så kan jag tipsa er om att lyssna på podden, har pratat mycket om den vecka för vecka där. Den heter Onsdagsbubbel och finns där poddar finns!

En typisk lunch här nere, sallad, avokado, sparris och lax! Mmmm..

Bikinin kommer ifrån Meloonpro och solglasögonen ifrån Misspap!

Kommer dessvärre få besvära mig med en fulare bränna runt brösten i år då jag verkligen måste vara noga med att täcka över ordentligt så att ärren inte får sol på sig. Jag har ju valt att inte tejpa dem alls efter operationen, just för att jag tyckte att det kändes naturligare att låta dem läka så och inte genom att täppa igen såren och ärren. Hur har ni andra gjort? Vet att de flesta tejpar men vet också att många får problem med tejpen just för att man svettas under och så där och det då kan bildas irritation och infektion. Jag tycker det fungerar super utan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna