Eftersom att det har varit molnigt och blåsigt hela dagen idag så passade det alldeles utmärkt att vi hade bokat tid med mäklare för att kika på lite lägenheter här nere i Spanien. Efter 4 visningar så begav vi oss sedan vrålhungriga till Dezentral, ett ställe jag hört mycket bra om som jag vara bara tvungen att testa den här gången.

Och det levde mycket riktigt upp till förväntningarna. De förstod jag redan när jag fått in drycken jag beställt, deras hemmagjorda mint och äppledryck som var väldigt refreshing.

De byter tydligen meny varje dag men jag är övertygad om att vad du än beställer på det här stället, så är det gott. Jag hade sådan beslutsångest när det blev min tur att jag var tvungen att låta servitrisen bestämma. Ville ju testa allt på menyn!

Till slut bestämde jag mig för bulgur salladen, pappa tog kyckling hamburgaren och mamma tog en detoxsallad med feta ost. Allt var supergott och kändes så fräscht. 

Som dessert delade vi alla tre på deras pistage rawfood kaka, den var god men lite smaklös. Tydligen ska deras kaffe vara riktigt bra också men eftersom att ingen av oss i familjen är några större kaffe-drickare så skippade vi det. Nästa gång får jag testa en cappuccino helt enkelt, för servitrisen såg förvånat på oss när vi sa att vi inte ville ha kaffe ”Va? Det är ju den vi är kända för!” utbrast hon haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna