Ska snart lämna Malaga och flyga hem till Sverige igen, bara på en kort visit dock. Åker nämligen tillbaka till Spanien redan tidigt måndag morgon. Onödigt tänker ni och det gör jag också men jag ska vara med i Nyhetsmorgon imorgonbitti så det är bland annat därför jag åker hem emellan. Ska berätta mer senare, här kommer ett gäng bilder tagna med mobilen den här veckan.

Pappa och jag utforskar lägenhetskomplexet vi bodde på första dagen. Det hette Aloha Gardens och kan varmt rekommendera det, fräscha standardlägenheter till bra pris! Hade bästa terasserna också med sol hela dagen så behövde inte ens gå ner till poolen för att sola.

Unnade mig en hamburgare en eftermiddag, wow vad gott det var! Aldrig njutit så mycket av en burgare tror jag.

Från en morgonpromenad i Puerto Banus, det är så mysigt där nere i hamnen på morgonen när folk inte riktigt hunnit vakna ännu förutom bara cafe/ restaurangägarna och båtmänniskorna.

Shoppade lite på Mango

Ännu en morgonpromenad längs strandpromenaden. 

Eftermiddagshäng på balkongen!

Dessa rosa blommor <3

Middag med syrran och 8 av hennes tjejkompisar nere i Banus. Skulle ej vilja rekommendera restaurangen vi åt på däremot så struntar i att skriva vart det var ens haha. Det var verkligen mat som i en skolmatsal. Ger det inte ens en stjärna haha.

Den här vistelsen i Spanien har varit otroligt avkopplande för mig. Jag överdriver inte ens när jag säger att jag bara läst böcker i solen princip. Läste ut fyra stycken varav en av dem är den ni ser ovan. 50 shades of grey fast ur Christian Greys perspektiv. Och jag säger bara wow så bra! Nu vill jag bara läsa de andra, har ju ej gjort det. Man förstår verkligen filmerna och honom och hans beteende på ett helt annat sett efter att ha läst denna boken så den rekommenderar ja starkt!

Och det var allt jag hann med att uppdatera er om för nu. Ses i Sverige! Nu lyfter vi!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna