Är ju som ni säkert redan förstått hemma i Sverige igen nu men tänkte bara visa er de sista bilderna ifrån Spanien innan jag stänger ner datorn för dagen. Dessa är ifrån i fredags när vi vandrade lite uppe i bergen.

Det som är så roligt med just Spanien och Marbella är att det finns så fina berg att vandra/ hika i precis som i Los Angeles. Denna gången gick vi inte så långt då vi alla var extremt trötta men nästa gång jag åker ner så vill jag bestiga La Concha. Någon av er som gjort det?

Hoodien är ifrån Stella McCartney for Adidas, byxorna ifrån Victoria’s Secret, skorna ifrån Din Sko och den gula tröjan ifrån Röhnisch.

Naturen där vi vandrade såg nästan lite svensk ut faktiskt. Mysigt var det! Det är sån jäkla bra träning för rumpan att gå i bergen och roligt är det också. Det är faktiskt synd att det inte finns några här hemma i Stockholm haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna