Då jag gärna ville ha med mig min ”agent”/ säljare Sarah till Nyhetsmorgon så fick hon agera kamera-man och hjälpa mig med lite bilder som jag tänkte att jag kunde visa er. Hur det går till bakom kulisserna var ju lika spännande för mig som det kanske är för er.

Direkt när vi kom dit så fick jag sätta mig i make up rummet för att bli sminkad. Nu hade jag redan sminkat mig själv men den här gulliga och duktiga tjejen touchade till det lite extra bara och måste säga att det blev riktigt snyggt. Måste gå och köpa läpp-pennan och läppstiftet som hon använde på mig genast!

Så fokuserad på att hålla tungan rätt i munnen haha!

När jag var klar fick vi sätta oss och vänta i det mysiga lilla väntrummet, där fanns frukost om man ville ha det också och på tvn var det självklart Nyhetsmorgon och ärligt talat så var jag inte nervös alls förrän jag såg klippet på mig som kom upp ungefär 15 minuter innan jag skulle gå på. Då kom nerverna… Det blev också lite nervöst när alla snapchattade mig att de satt bänkade och väntade haha.

Men det gick ju hur bra som helst och fort också! Det var ju slut innan det ens hade börjat kändes det som haha. Och passade ju riktigt bra in med inredningen. Det är nästan så att man tror att det var genomtänkt haha.

Studion var så liten men så mysig. Det kändes inte alls som att man var med i tv när man satt där i soffan och pratade. Det kanske beror på att jag har träffat Jenny tidigare också men ändå.

Vad tycker ni? 

Gjorde jag bra i från mig?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna