Är total förälskad i lägenheten vi har hyrt här i Alicante för plåtningen imorgon. Det är stora panorama fönster ifrån golv till tak vart du än vänder dig och ljuset inne i lägenheten är magiskt. Gud vad jag skulle vilja bo såhär i framtiden.

Här är några skor jag tagit med mig inför plåtningen…

Ett av de tre sovrummen…

Lite Chanel nailpolish…

Ett av de tre badrummen…

Utsikten ifrån mitt sovrum…

Detaljbild ifrån badrummet..

En super härlig mood-board ifrån ställen här i Spanien…

En uppblåsbar unicorn i mitt sovrum!

Detaljbilder och meddelande ifrån tidigare gäster…

Köksgolvet!

Ni förstår att jag är madly in love va? Tycker lägenheten känns så mysig och trendig på samma gång. Nu ska jag gå till affären för att handla lite käk inför kvällen och sen ska jag se till att jag får en godnatts skönhetssömn eftersom att det väntar en hel dag framför kameran imorgon.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna